Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Na jó, azért nem csak annyi, a specifikusabb tesztek alapján ezt tudjuk, de egy átlagos user nem biztos hogy meg tudná mondani mekkora is ez a különbség a két chip között.
Én egy ősrégi Honort váltottam erre, és valóban érződik a brutális különbség ( nem meglepő), szóval ebben igazat adok, van sebesség, nem is kicsi.
A töltésnél pedig hatalmas. Mindig elámulok,hogy kb. 15 perc alatt egy egész napnyit bele lehet tankolni
Más: szerintem hasonló utat fog bejárni az Oppo a Realmevel mint a Huawei a Honorral, vagy legalábbis gondolom ez a terv. A Realme UI lehet talán az első lépés abba az irányba, hogy ők is részben függetlenedjenek az anyacégtől, mint a Honor a Huaweitől.
Indiában nagyon hasítanak, ami pedig egyre fontosabb piaccá növi ki magát. Előbb-utóbb nálunk is bekerülnek majd a köztudatba, de ahhoz még kelleni fog 1-2 jól eltalált készülék és elkötelezettség a UI folyamatos fejlesztésére. A Xiaomi / OnePlus páros mindenképp jobb ha odafigyel rájuk, a potenciál bőven megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő