Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Cattle_Decap #20 üzenetére
És még egy hawaii királyt is erről neveztek el a 18. században.
-
mjani1172
addikt
válasz Donki Hóte #17 üzenetére
Pont erről szól a szlogen,régen minden jobb volt.
-
veterán
Na, a Realme is kezdi csavarni a típusjezéseket, van GT Neo3, meg GT Neo3T, ami nagyjából ugyanaz, mint a GT Neo2
Na, de legalább nem gyengébb, mint a tavalyi verzió, ami ma már előnyös dolognak számít, mert van bőven ellenpélda, pl. Samsung A53 vs A52, vagy Redmi 11 széria vs. 10 széria, ahol a tavalyi széria volt az erősebb
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
janeszgol
félisten
Én általános sulis korom óta nagy DB(Z) fan vagyok, de ennyiért nem ezt a telefont venném meg, hanem az S21 FE-t. Sajnos kamerában inkább a 100-200 ezres szint (bár ott is van sokkal jobb), mint a 200k felettiek szintje. Ezt a telefont kamerában pl a kb 80 ezerrel olcsóbb A52s is megeszi. Vagy a kedvencem a Xiaomi Mi 11i.
Kár érte. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Redditen találtam r/Realme-n posztokat arról, hogy másnál is csinálja ezt más típusú telefon is Realme UI 3.0-val. Mindenből a legfrissebb volt fent a teszt telón, minden beállítási lehetőséget átnéztem és kerestem a képernyőkímélő kikapcsolását, de sajnos nem találtam megoldást.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Kerygam
csendes tag
válasz sominho77 #11 üzenetére
Használd egészséggel! Szép kiadás lett, az biztos.
Hosszútávú review-oknál én sem hallottam ezt a problémát amit a cikkben írtak, lehet szoftveres volt és nem a legfrissebbel futtatták? Passz.. de legalább neked szépen ketyeg."A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte."
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz killertibi #8 üzenetére
Igen, én használtam rossz kifejezést. Köszönöm, korrigáltam!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
szupermacs
veterán
Az ember rárak egy tokot és máris eltűnik a varázsa. Ez a legjobb kiadása a telefonnak, a Naruto verziós nem igazán jött össze a grafikusoknak.
-
sominho77
csendes tag
Nekem itt lapul a zsebemben most is, day-one rendeltem meg, beteljesítve ezzel egy gyerekkori álmot igen, a sima 3t-hez képest is van felára, de engem mindenben kárpótol a hátlap, a Dragonball téma és kiegészítők (még ha nem is annyira specifikus, mint a GT 3 Naruto edition esetében). A teszthez hozzászólva, én egyszer sem tapasztaltam azt a töltéses mizériát az órával és egyebekkel, így ötletem sincs, miért csinálhat ilyet. Mindennapos használatra nekem tökéletes választás volt és a tényleg nem igazán melegedő Snapdragon 870-nel biztosan elleszek megint pár évet.
-
addikt
Nekem bejön, imádtam a dragon ball-t annak idején. Még a mai napig könnyeket csal az arcomra, ha rágondolok mikor Songoku végre meggyógyult, és megérkezett dermesztő ellen.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Cannabis7
senior tag
válasz killertibi #8 üzenetére
igen, az a teljes ára lesz.
De azért naív vagy, nincs azért olyan messze időben már az sem, hogy ne legyen meglepő a 200 ezres felár[ Szerkesztve ]
-
killertibi
tag
az első oldalon az árazás gondolom el van írva, és nem 209990 a dragon ball felára
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
válasz Plazmacucci #4 üzenetére
Vagy az se
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Ádám16
addikt
Baromi jól néz ki ez a DBZ edition. Ázsiában tuti jópár el fog kelni belőle.
-
syryus
tag
Azt kihagyta a kedves szerző, ha eldobod akkor előjön a kapszula nyaraló, medencével és sercegő bbq-val!
Technology will rise when humanity falls
-
félisten
Úristen ez a kamera Talán a gcam segítene.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
NiGrR
csendes tag
-
istike2129
csendes tag
Sárkány radar van benne?
Figyelem! Ez a hozzászólás nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest