- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Gyorshívó ikont hogy lehet kitenni az asztalra? Nincs Névjegyek widget. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ma kaptunk frissítést.
Viszont van egy régebbi problámám.A telefon gondol egyet és néha eldobja a wifit.Nem is enged visszacsatlakozni:
"A csatlakozás sikertelen.Nem engedélyezte a hozzáférést"
A többi eszköz a hálózaton zavartalanul működik.Ha restartolom a hálózatot utáa felcsatlakozik a telefon is.Mi lehet a baja?!
Amúgy minden szuper.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
7Sony7
addikt
Üdv. Honor band 4 karperecem van, sokáig jól működött, de mostanában van hogy percenként leválik, és újra csatlakzik. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a megoldás?
Kecsab: megnézném, de nem tudom hol keressem.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
kecsab
csendes tag
Sehogy sem sikerül beállítani a wifi hívást a készüléken, a netes videókkal ellentétben nem szerepel ez a menüpont az én telefonom menüjében. Járt még így valaki, illetve van akinek működik? A legfrissebb rendszer van rajta.
-
7Sony7
addikt
válasz Perillustris #76 üzenetére
Igen, mert az újabbakon már a google tárcsázó van, nem a gyári realme. Sajnos asszem csak root-tal, és rom cserével lehetne megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
Egy Redmi Note 10s esetében is azt tapasztalatom, hogy hiába van megadva az adott kontaktnál a default SIM a híváshoz, ezt csak akkor veszi figyelembe a telefon, ha a névjegyzékből hívok.
A hivásnaplóból kezdeményezve azonban felugrik a SIM-választó ablak (pedig látszik az előzményeknél a használt kártya).
Egy régebbi - nyilván előző verziójú - Realme esetén szuperül meg volt oldva, adott szám első hívásánál a SIM-választási lehetőségek alatt volt egy jelölő négyzet, melyet bepipálva az éppen kiválasztott lett a default és soha többet nem kellett ezzel foglalkozni, bárhonnan hívva ezt a kártyát használta híváskor.
Teljesen abszurdnak tartom, hogy a hívásnaplóból újra és újra választani kelljen a SIM-kártyák között.Perillustris
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Nincs AOD,értesítő led ..akkor mit lehet beállítani,hogy lássa az ember az értesítéseket?
-
7Sony7
addikt
Nem csináltam, és nem tudom, hogy javasolt-e. Minden működik. Kivéve azt, hogy ha vízszintesen van a teló, és úgy indítok hívást, akkor van, hogy nem aktív a hívás befehezése és a kihangosító gomb. De ez nem tudom, hogy előtte is így volt-e.
-
gabo89
senior tag
Aki frissített Android 11-ről 12-re, csinált / nem csinált gyári beállítások visszaállítását? Javasolt?
indul a sörös aludni
-
Orlin
addikt
Fényképezésnél a jobb sarokban fent mi a zöld pötty?!
Eddig nem volt vagy nem vettem észre?!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
7Sony7
addikt
válasz Perillustris #66 üzenetére
Üdv. Én nem is találok benne ilyet. (Nem azt mondom, hogy nincs, de nem találom). Ezen elvileg gyári google tárcsazó van. Nem lehet, hogy anit belinkeltél, azon más van?
-
Perillustris
senior tag
Sziasztok, ez a menüpont 12-es droidnál is így néz ki 8i-n ("call back based on call history)?
Ha igen, hogyan fordították magyarra? Egy ismerősömnek kellene elmagyaráznom távolról, mert dual sim esetén egyébként nem jegyzi meg a preferált használandó SIM-kártyát adott kontaktnál. Tudom, hogy a névjegyzékből hívva oké, de az lenne a cél, hogy az előzményekből is így legyen. Redmin ez jobban van megoldva, Alway ask esetén be lehet pipálni, hogy jegyezze meg a választást.
Perillustris
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Nekem jött ma egy ilyen:rmx3151_11_c13.
Android 12 Realmi 3.0.
Érdemes feltenni?Azt olvasom fentebb lassabb a telefon.
Köszi.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Xiaomi Mi A2 Lite-ról érkeztem,amit 2018 óta használtam de az aksi megadta magát így gyorsan kellett egy másik teló itt kötöttem ki.
A telefon nagyon tetszik a céljaimnak tökéletesen meg is felel és picit csodálkozok,hogy alig alig van komment.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Richoo44
aktív tag
Sziasztok feltettem az Android 12-t.
Én érezhetően lassabbnak érzem a telót,de ez már így veszett.Amit viszont nem értek, nekem nem jelzi a rám bővítése opciót sehol.Relame 8 a cèges telóm emelett,kottára ez a szoftver és ott mutatja.Vagy ebben a teló van nincs?
Köszi Richo -
-
-
nova001
senior tag
sziasztok
72oránként kéri a telefon ugye a jelszot, hiába ütöm be a jót nem fogadje el......tuti a jot irom..
valakinek volt már hasonlo ?
-
gabo89
senior tag
Múlt héten vettem anyukámnak egy ilyen készüléket (4/128 GB). Nekem GT Master Edition-öm van (6/128 GB). Használtam ezt, amíg beüzemeltem, meg még nyomkodtam. Nem vettem észre nagy különsbséget a gyorsaságban. A méret- és súlykülönsbség se volt számottevően érezhető. Szerintem most ez az egyik legjobb választás.
Az Android 12 még nem jött meg, de én nem tartom sürgősnek. Legyen jó, az a lényeg.
Egyébként az előlapi kamerán van valami szörszál a fólia és a lyuk rész közt. Érdekes... Majd kihúzom, és elengedem a dolgot.
A tesztel kapcsolatban annyit tennék hozzá, amit más is megtett. A kontrával nem teljesen értek egyet. Szerintem az 5G és vízállóság az nem hiányzik ebben a kategóriában. A hangszoró szerintem jó, illetve nem rossz. A töltés valóban lehetett volna olyan gyors, mint a Realme 8-cé (,de minket nem zavar).indul a sörös aludni
-
7Sony7
addikt
Jaja. Neked megy a billentyűzet rendesen? Most míg írkálok, bezárta csomószor. Na tessék, bezzeg most nem. Az előbb meg alig bírtam megírni a hsz-t. De csak itt, a keresőben rendesen működött. Viszont most míg ezt írom egyszer sem zárta be. Jártál mar így? (Vagy akárki más?)
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Van frissítés Ui 3.0 ra. Android 12. Tette már fel valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Richoo44
aktív tag
Én tegnap vettem egy ilyen készüléket.
Egy Poco X3 Pro-t váltott, mert számomra nagyon nem állt kézre,
Kipróbáltam a Realme store-ban.Nagyon meglepő volt a gyorsasága a Realme 8 mellett, de gondoltam csak azért mert szűz ott a rendszer, nincs tele pakolva.Hát, ma már mindent felraktam, egy röccenés nincs, totál meglepetés ez a teló.Ami érdekes, hogy a Realme 8 RAM kezelése botrány, a 3GB virtuális rammal is mindent bezár, ez a teló a sima 4gb rammal simán tart a háttérben 3-4 alkalmazást.
A kérdésem csak annyi lenne, ahogy fentebb is kérdezték, a 12 mikor jön?
Köszi, Richo -
juve600
nagyúr
üdv
ma vettem 2 ilyen telót a fiaimnak, eddig nagyon bejön nekikkérdés:
A12-öt használ már valaki ? ahogy néztem csak béta verzió van még
-
7Sony7
addikt
Üdv. A főképernyőt, ha elhúzom balról jobbra, bejön a Google kereső, hírek, stb. Kikapcsolható ez?
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Vettem ma egy ilyen telefont MM-ban, van benne NFC, bár azt írja az oldalukon, hogy nincs. Egy Xiaomi 11T adtam el. Átmeneti telefonnak vettem, mert szeretnék Iphone-ra váltani, de addig kell valami olcsóbb telefon. A munkámhoz szükséges, hogy apróbb cikkszámokat tudjon fotózni, ezt úgy láttam a boltban tesztelve, hogy meg fogja ugrani, illetve az NFC volt fontos. Később pedig navigációra fogom használni, nem kell félteni az IPS panelt a beégéstől (1m pontosságot tud a szabadban).
A lényeg, hogy kellemes meglepetés a telefon, persze az árához viszonyítva. Gyors viszonylag és a hónapban jön rá az Android 12. A kijelző használható, de visszalépés Amoledről és persze sok minden a 11T-hez képest, de nem akadozik megy szépen rajta minden.
Egyedül a töltéstől szoktam el, hozzászoktam a 25-30 perchez, de itt simán kell a 2 óra... Viszont félig volt töltve és kijött belőle 3 óra 30 perc, úgy hogy telepítettem, belaktam a telefont. Szerintem a 7 óra simán meglesz, nem kell napközben töltőt keresgélnem.
Röviden ennyi. Látom nem nagyon pörög a topic, de gondoltam leírom ezt a pár sort.
-
kingbest
csendes tag
Most akkor Sony vagy Samsung a fő kamera?
-
-
csibe1
addikt
Idézet a cikből: "Megvan az iránytű, a gyorsulásmérő és a giroszkóp és az infra, tesztünk alanyába pedig jutott NFC, "
A specifikációknál meg azt látni, hogy nincs infra.
Akkor most mi a helyzet?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
eclipse19
senior tag
Most akkor van infra vagy nincs?
A cikkben van a spec-ban nincs.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
Nekem kifejezetten tetszik .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
spect80
senior tag
meg nincs benne vezeték nélküli töltés és swarowski kristályok sem ha már negatívumok.
Ha valaki márkahű akkor jobban jár egy Realme Narzo 30 5G-vel, ami most alzaban csak 60e, viszont a 8i-vel ellentétben Dimensity 700 van benne 5G-vel és 128GB tárhely. Igaz "csak" 90Hz-es a kijelzője de az élményt nem az a 30Hz fogja befolyásolni. Minden másban egyformák
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz aprokaroka87 #15 üzenetére
Ezt tudom. :) De köszönöm
-
gery2123
őstag
Hát én nem tudom mikor hallottam a telefonom hangszóróját.. (OnePlus 8t) állandó rezgő és tartalom fogyasztás is fülsen megy. ☺️ Persze tudom, hogy sokan használják a telefon hangszóróját is, és a 2mp kamarának semmi keresnivalója nincs semmilyen telefonban..
-- PSN_ID: GerY2123
-
GodGamer5
addikt
Maradok a Poco X3 pro-nál. Annál szerintem ár/érték arányban nincs jobb vétel...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
joey04
titán
nem világmegváltó ajánlat, de korrekt ajánlat.
-
janeszgol
félisten
Korrekt ajánlat ezért az összegért. A kamera kép is szép világos nappal, a részletesség közepes vagy az feletti picivel. Viszont nagyon bóvli hangot vesz fel.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem lenne rossz, G96 viszont mar nem mai darab.
De 65-ért élhető ajánlat.
Én nem vettem észre, de ki a forgalmazó?
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Szerintem egész jó kis telefon lett főleg ezen az áron . Amit nem értek :
"Kontra
Nem vízálló
Hiányzik az 5G
Gyenge az alsó mono hangszóró
Viszonylag alacsony teljesítmény
Nem túl gyors töltés"Ilyen áron, szerintem nem hiányosságok ezek.
-- PSN_ID: GerY2123
-
classic B
senior tag
Pro: Korrekt teljesítmény, visszafogott melegedés
Kontra: Viszonylag alacsony teljesítmény -
veterán
Tipikus biztonsági játék, ami ha bekerül szolgáltatókhoz, egész jó eladási mutatókat produkálhat. Nem az, amelyik megdobogtatja a szíveket, hanem inkább napi igáslónak ideális.
Köszi a tesztet, ez is felkerül a jó vétel listára, ha kérdezik ezt az árkategóriát..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
jUUh
addikt
Egész korrekt ajánlat szerintem.
Samsung Galaxy S23+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest