- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
Shrike7973 #34 üzenetére
Értem akkor majd kimered próbálni azt amit a valóságban nem...ez se egy rossz elgondolás
-
Shrike7973
senior tag
Éreztem itt a post megjelenésekor is hogy vicces hozzászólások lesznek
Most csekkoltam és nem csalódtam.
Azért annyit hozzátennék, egyik kolléga által linkelt cikk elolvasása után, hogy ez a játék még egy normális embernek is lehet poén, például nekem van barátnőm, de a valóságban eszembe nem jutna turkálni az orrát, de ahogy látom a videón a játékos nagyon el van vele. -
- = Zk = -
félisten
-
Xelo
addikt
válasz
- = Zk = - #30 üzenetére
jah, de akkor már könnyebb ha be se töltjük
vagy: "ha visszabeszélsz unintall lesz asszony!!"
-
- = Zk = -
félisten
válasz
juliabrilke #28 üzenetére
én egy mozdulattal betörtem volna a csaj(?) orrát...
29: feljebb olvasható Fórumtársunk megoldása erre az eshetőségre
#3 -
Xelo
addikt
hát nem tudom.. engem már a videó is idegesít. túl sokat pofázik a cyberp*na
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
juliabrilke #17 üzenetére
Nem olvasol gamepodot?
[link]
-
Valty
aktív tag
válasz
juliabrilke #23 üzenetére
[link]...hát ez nagyon komoly
Hogy ON is legyek: ebben a játékban csak japán csajok lesznek?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
juliabrilke #23 üzenetére
ja igen. emlékszem
érdekes arc karaktere volt a "csaj"-nak. emléxem, mikor exem meglátta a bemutatót, rávágta: "ez faszi!..."
hát igen. a nők és a konkurencia -
Killing
addikt
"...biztosan lennének nyugaton is pár kevésbé aktív szociális élettel megáldott hímnemű egyedek, akik kipróbálnák."
Ez odab*szott.
-
Tim82
félisten
válasz
- = Zk = - #16 üzenetére
The Ballad Of Gay Tony.
-
banhammer
veterán
válasz
- = Zk = - #16 üzenetére
Emlékszem anno a VIASAT3-on ment valami reality vagy mi amiben a főszereplő nő (akiről idővel kiderült, hogy tranzvesztita) kegyeiért versenyzett pár férfi.
A végén a nyertes nagyon ledöbbent, amikor kiderült, hogy töke van a menyasszonynak.
-
juliabrilke
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogja valaki feleségül venni az egyik virtuális csaját.
-
Tim82
félisten
Az a Lifelong Marriage DLC end movie-ja, a credits képernyő előtt (még mielőtt a csaj karaktere a tamagocsi-temetőbe kerülne). Fel kell hívnom a figyelmet arra, hogy a Lifelong Marriage és a Divorce DLC nem kompatibilis egymással, egy végigjátszáson belül vagy az egyik, vagy a másik választható!
Depression: minden bizonnyal, viszont az USB 3.0-s eszközök drágábbak, de az élmény velük tovább tart.
-
banhammer
veterán
Csalás lesz benne?
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem ez alapvetően mást szimulál, nem randit...
Amúgy ha valaki nagyon kíváncsi rá, akkor esélyes, hogy lesz nem hivatalos angolisítás, elég soknak van.
-
pilsner
aktív tag
tényleg szimulátor, a csaj nagyon sokat pofázik. viszont az arcdöfködés vicces.
érdekességként egy témához kapcsolódó cikk: a japánok betegek. -
sasa134
addikt
A japánok full betegek...ez egy újabb bizonyíték erre. csajozni nem képesek, így majd otthon a monitor előtt megoldják a fiatalok. SZÁNALMAS...
-
Depression
veterán
Majd lehet kapni hozzá kiegészítő (felcsatolható) USB-s alkatrészeket?
-
Zigur
senior tag
Ha néztétek a videót, ez inkább tapi program, bár néha válaszolgat is a játékos... végül is, belefér a virtuális randi és virtuálus megerőszakolás közötti tengelyre...
-
Lol. Azért vannak előnyei is, ha sokat beszél akkor ALT+F4.
-
ftc
nagyúr
Ez egy lol
Ha van erre igény akkor merre tart a világ?
ha már összejött a csajjal akkor lesznek gyerekeik is vagy aza része egy újabb kieg lesz?
-
Dawee
tag
Hát ez komoly, hogy valakik belezúgnak a virtuális barátnőjükbe
Nekem elég belegondolni, hogy őket akik létrehozták vmi szőröstalpú dagadt kocka programozók
gyakorlatilag beléjük szerelmes :p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged