- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBrown
csendes tag
Azt meg tudnátok nekem mondani esetleg, hogy lehet a speedbrake-et kiosztani billentyűparancsra, vagy esetleg yoy-ra? Nem találom sehol a controlbeállításoknál. Flaps-ként kerestem de semmi. Bosszantó, hogy csak az egérrel tudom irányítani, főleg az F14-esnél, ahol erre semmi idő nincs.
Köszi és bocs az off-ért!
-
DrBrown
csendes tag
Köszönöm szépen a fent leírtakat! Nagyon részletes és érthető is. Ezek alapján sikerül szinte tökéletesen beállítanom a szimulátort. Mindenkinek ajánlom, hogy szánjon rá egy kis időt, mert nagyon megéri!
Köszi még1x! -
DrBrown
csendes tag
"Az FSX minden főbb program beállítását egy .cfg file-ban tárolja. Ez egy egyszerű txt, amit könnyen szerkeszthetünk. A file helye: C:\Users\ (userneve) \AppData\Roaming\Microsoft\FSX\"
Tényleg! Bocsi-bocsi, elsiklottam felette...
-
DrBrown
csendes tag
Hát itt tényleg nem néztem. Köszi szépen, megvan!
-
DrBrown
csendes tag
Sziasztok!
Idióta kérdés tudom, de sehol nem találom a fsx.cfg-t. Keresőt is próbáltam, de semmi. Hol lehet ez?
Köszi egyébként a részletes leírást, remélem segíteni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest