- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Razr R előtt le a kalappal
Pantal - +1
Ma adtam el a SGS2-t és most pár napig régi nagy kedvencemre a D600-ra vagyok kényszerülve. Hát mit mondjak, nagyon idegesítő zsebben hordani. Mindig tudatja velem, az a 2.2 cm vastag (szendvicstelefon) hogy "ott vagyok"
Vagy ugyanez volt pl az E75 el , pedig az majd egy centivel vékonyabb is.Tepsiséggel nekem az ég világon semmi bajom, a SGS2 soha nem éreztette velem azt, hogy a zsebemben van valami.
Ami az üzemidőt illeti, hát én úgy vagyok vele hogyha kibír egy napot akkor megvagyok elégedve.
Független mindentől, lehet hogy laza napom lesz és estére 70-80%on marad az akksim, és mondjuk akkor nem teszem fel a töltőre, de másnap meg kitudja, lehet reggeltől estig nem leszek otthon, ami nálam annyit tesz ,hogy 3G non stop bekapcsolva, full fényerő és gyakran nyomkodom is. Kora esti órákra már le is vagyok merülve..Ezért nekem speciel tökmindegy, hogy nap végére 30 vagy 70% on van, akkor is alvás közben nekem töltődni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest