- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
cain69, vicze1!
Kössz az infót! Ennyire nem voltam képbe, hogy hol melyik kapható. Jó lenne, ha nem lenne ez a kavar, és mindenhol lehetne legalább az M-est és az I-st is kapni. Valaki valahol látott valami jó összehasonlító tesztet az előbb említett két verzióról? Kicsit tartok az Atom-ostól. Azt hallottam, hogy kicsit lassabb, mint az M-es, cserébe abszolút nem melegszik, és jobb az üzemideje.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
callmeakos #10 üzenetére
Pedig a Electrify M XT905 talán még ennél is jobban néz ki. Csak az se fog ide jönni soha.
-
<Adamsky>
nagyúr
Jaja. Nekem olyan érzésem van, hogy a Google szó szerint hagyja vergődni (és talán megdögleni?) a Motorola-t. Pedig a dolog, hogy csináljanak egy olyan tellót, -- ami odaver mindennek a piacon -- nagyon adná magát. Tényleg nem értem a Google-t.
Sose volt Motorola-m, és néha hallok igen rosszakat bizonyos tellóiról, de időnként kijönnek olyan készülékkel, mint amilyen ez az M is. És ilyenkor komolyan elgondolkozom, hogy a köv. talán Motorola lesz. Egyik másik gyártónál sem látom a törekvést, hogy egyszer-egyszer készítsenek olyan telefont, ami legalább megpróbál kicsinek látszani. Mert hiába mondjuk azt, hogy 4-4,3" környékén van a használhatóság határa, ha a készülékház akkora szegéllyel operál, mint egy csini digitális képkeret. Szóval a sok "tepsifón" között egy üdítő látvány ez a készülék. Tényleg jöhetne már mifelénk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest