- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
cain69, vicze1!
Kössz az infót! Ennyire nem voltam képbe, hogy hol melyik kapható. Jó lenne, ha nem lenne ez a kavar, és mindenhol lehetne legalább az M-est és az I-st is kapni. Valaki valahol látott valami jó összehasonlító tesztet az előbb említett két verzióról? Kicsit tartok az Atom-ostól. Azt hallottam, hogy kicsit lassabb, mint az M-es, cserébe abszolút nem melegszik, és jobb az üzemideje.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
callmeakos #10 üzenetére
Pedig a Electrify M XT905 talán még ennél is jobban néz ki. Csak az se fog ide jönni soha.
-
<Adamsky>
nagyúr
Jaja. Nekem olyan érzésem van, hogy a Google szó szerint hagyja vergődni (és talán megdögleni?) a Motorola-t. Pedig a dolog, hogy csináljanak egy olyan tellót, -- ami odaver mindennek a piacon -- nagyon adná magát. Tényleg nem értem a Google-t.
Sose volt Motorola-m, és néha hallok igen rosszakat bizonyos tellóiról, de időnként kijönnek olyan készülékkel, mint amilyen ez az M is. És ilyenkor komolyan elgondolkozom, hogy a köv. talán Motorola lesz. Egyik másik gyártónál sem látom a törekvést, hogy egyszer-egyszer készítsenek olyan telefont, ami legalább megpróbál kicsinek látszani. Mert hiába mondjuk azt, hogy 4-4,3" környékén van a használhatóság határa, ha a készülékház akkora szegéllyel operál, mint egy csini digitális képkeret. Szóval a sok "tepsifón" között egy üdítő látvány ez a készülék. Tényleg jöhetne már mifelénk!
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen program, ami...?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Linux kezdőknek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest