Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Szerintem halott ötlet...
-
Dejó már lehet a pad alatt jáccani. xD
-
Dyingsoul
veterán
Érdekes kis ketyere az tuti. Csakhogy sokan már a mérettel meg az árral spekuláltok. Jó, az tuti, hogy egy CS war-t ezen nem tolnék semmi pénzért (nah jó, van az a pénz), de a lényeg a szórakoztatás szerintem, és sokan rosszul körelítik meg az egészet. Nézzétek, hogy mekkora, és mégis milyen idézőjelesen "bivalyerős" Gondoljatok bele mondjuk egy régebbi számítógép teljesítményébe... emlékezzetek vissza a P1-2-3-as időszakokra. Ez meg elfér a kabátotok zsebében...
Ettől függetlenül én sem adnék ki ezért pénzt, de ha lenne egy jól menő állásom meg zsíros fizetésem, bizony megvenném magamnak, hogy tudjak mondjuk utazás közben a kedvenceimmel játszani, üdülésre magammal vinni, este ha nagyon nem bírok elaludni, az ágyból még bogarászni valamit és a többi.
-
goodboy007
senior tag
Miért szerinted Mari nénit aki csak recepteket akar keresni vagy sweetpunci15-öt aki csak lájkolni akar a facebookon értékelni fogja a játékokhoz kalibrálható billentyűzetet és az azzal járó felárat és a gameres dizájnt?
Én is pont ezt írom, hogy a dizájn és az ötlet nagyon jó, de ezt nem ekkora méretben kell megvalósítnai, hanem minimum 15,6"-osban, mert az a célcsoport, akinek szánják biztos nem fogja ilyen méretben megvenni, mást meg hidegen hagy.
-
törölt tag
Meg jo, hogy a kepen nem wow, de meg csak nem is eredeti warcraft lathato.

Az ott keremszepen egy modja a warcraft tftnek. A neve DOTA.
Ami egy mod.
es teljesseggel lehetetlen a jatekot eger nelkul jatszani. 
-
EczkE
veterán
Grat annak aki ekkora izén majd játszani fog.
Ja és főleg kiad majd érte nem keveset.(#13) goodboy007: Ezt profi játékosoknak?

-
dfdfdf
őstag
válasz
goodboy007
üzenetére
Így Így a fota a legjobb

-
gybazsi
senior tag
Ez se az aló árkategóriákban fog szerepelni valószínűleg. Mellesleg én nem látom sok értelmét, de biztos van olyan ember is, akinek pont erre lesz szüksége.
-
goodboy007
senior tag
Rohadt jól néz ki, az különösen tetszik, hogy a DoTA-val prezentálnak, de ha ezt 7 hüvelykes kijelzővel kiadják, akkor idióták.
Ki a franc játszik komolyabb szinten ilyen kis méretű kijelzőn?
Mert a billentyűzet és a multitouch -a névről nem is beszélve- egyértelműen azt jelzi, hogy profi játékosoknak szánják.Én ha megengedhetném se vennék ilyet, mert ilyen kicsi kijelzőn szerintem max a Mariot lehet élvezni, komolyabb FPS-t vagy RTS-t biztos nem.
-
törölt tag
Most építenek ilyet Atom köré, mikor küszöbön a Brazos. Okos...
-
doddy
tag
200-300e Ft, számomra ez többet nyújtana mint egy apple pl. ha lenne pénzem rá, inkbb ezt venném meg. Nagyon bejövős nekem, de nem tudnék rajta játszani sztem :S
-
Hennet
aktív tag
Ez kész, mit ki nem találnak, a gazdag szülők, élettelen gyerekeinek...

-
hoffman_
nagyúr
Ez nagyon zsír cucc, kéne

-
Phvhun
őstag
Azért egy egér nem ártana hozzzzzá..
Pont most volt valami ujjhegyre rakható egér, kombinálhatták volna a cuccot, elfért volna benne.. -
HyP3b0y
senior tag
200-300 körülre tippelném...sőt
És ennyi nem ér.
-
kapeti07
senior tag
"Utazó Játékosoknak" ideális.

-
scyllafren
senior tag
Nem dobnám el, ha hozzámvágnának egy ilyet

-
Invadrr_Zim
tag
amennyibe kerulhet, akkor mar inkabb egy Z szerias VAIO.
-
törölt tag
"hogy a Windows 7-et futtató gamer netbook képes lesz átlag 30fps-sel futtatni a Left4Dead és a World of Warcraft játékokat is!"
az igen, meg fogja érni azt a kisebb vagyont amit majd elkérnek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

es teljesseggel lehetetlen a jatekot eger nelkul jatszani. 
Ja és főleg kiad majd érte nem keveset.