- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Személyes vélemény következik!
Hát nem tudom.
Ha azonos teljesítményt akarunk, akkor a példa kedvéért vegyük a legolcsóbb 1050Ti-s laptopot.
Az jelenleg 290k az egyik webáruházban.
Van benne egy i7-7700HQ, 8GB ram.Ha vesszük a legolcsóbb 7. generációs i7-tel szerelt laptopot alapnak szintén 8GB rammal, akkor az 195k.
Ha ehhez hozzáadjuk a 100k-s eVGA házat, a legolcsóbb 1050Ti-t, ami 55k, akkor már 350k-nál járunk.Szerintem nem éri meg. Újonnan biztos nem.
Nyilván, akinek már régóta van laptopja, az egy más tészta.
Ha veszem az én laptopomat, annak kb 100k az értéke. Ezt kiegészítve a fentiekkel (+155k), összesen 255k.
De még itt is elgondolkodnék, hogy hozzácsapjam azt az 50k-t, és akkor van egy ugyanolyan tudású gépem egyben, újonnan, garanciával.És azért nem egy komolyabb VGA-t néztem, mert ez még az egyszerű ember számára is elérhető áron nyújt jó teljesítményt mondjuk fullHD-hoz. Aki meg komolyabb cuccra vágyik, az úgysem fogja megvenni külön a dolgokat, hanem vez egyet egyben sok pénzért, vagy vesz egy kis olcsó laptopot hurcolni, dolgozni, otthonra meg egy pc-t gamelni.
Szóval összefoglalva, nem igazán látom a piacát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- RAM topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bluetooth hangszórók
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest