- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszlo
csendes tag
Nagyszerű cikk! Én is csináltam már mindenfélét a "málnámból", de ezt a Calibre cuccot nem ismertem eddig. Már ezért megérte elolvasni a cikket. És mivel viszonylag "nagy" olvasó vagyok meg is csinálom a saját gépemre ezt a könyvtárasdit.
A Brogyi kolléga által említett scriptet csak ajánlani tudom, én is azt használom. Szerintem átláthatóbb lesz a felülete a transmissionnek és még plusz opciókat is kínál az alaphoz képest ha jól emlékszem (már nagyon régóta ezt a felületet használom, ezért nem emlékszem mik azok az opciók amik az alap felületen nem érhetőek el...). Illetve bármikor vissza lehet állni az alap kinézetre, sőt ha mobil eszközzel nyitod meg az oldalát akkor automatán egy arra optimalizált oldalt nyit meg (de mobilon is átállítható, hogy ezt a nézetet nyissa meg, ami linkelve is volt...)
Köszönöm mégegyszer!

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Star Wars rajongók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi