Aktív témák
-
kavics325i
őstag
Na,de ne mond már,hogy az ezer egynehányadik kérés után nem unja meg senki,hogy "lécci töröld már mer kéccer ment" meg ilyenek.A saját hsz-ét szerintem mindenki törölhesse max. idő limittel.Ebből is el lehet kerülni a hsz-vadászatot.
Egyébként én pont nem tudom mire gondolsz
(#80) banhammer Aki akarja úgy is segít ott ahol tud és nem a hsz miatt. Aki meg többnek érzi magát a rangja miatt az megint kifejez valamit
(#85) föccer Akkor jólvan akkor -
kavics325i
őstag
válasz
banhammer #74 üzenetére
A törlésre én csakis funkcionalitás miatt gondoltam.Viszont a dühből és egyébként is a nem reálisan írt dolgokat nem tartom jónak.Így is nagy teret ad a fórum(értsd virtuális) az embereknek. És a rangnak főleg emiatt nem látom értelmét,mert magát többnek okosabbnak erősebbnek gondoló ember ne oktasson ki.Remélem az írásban érezhető,hogy nem személyeskedem.Tehát aki segítőkész az ha ujonc is az ha pedig bunko-lekezelő akkor lehet bármilyen rangja is az.Legegyszerűbb példa a google a barátod beírás.Nem mindenki ebben vagy abban él és jól jöhet néha a segítség.Arról nem is beszélve ha csak olvassa valaki és a felvetett probléma neki is megvan akkor nem kell külön megkérdezni hanem látja a megoldást. Szóval szakmai fórumon nem a rangnak kellen dominálni hanem a hozzáállásnak a segítőkészségnek. Mert azt nem adják ingyen
-
kavics325i
őstag
válasz
Winner_hun #62 üzenetére
Nem. Ugyanezen módon írtam én is mint Te és ugyanez okból kifolyólag.
(#71) aram01 Máshol 30 a limit. Viszont ott nem tudják alkalmazni. Viszont az 5 perc kevés. A törlés opció akkor is hiányzik. Az kellene. Nem lenne upsz dupla meg ilyenek -
kavics325i
őstag
válasz
Winner_hun #59 üzenetére
Érdekes engem is figyelmeztettek még talán püben is, hogy ne külön hanem szerkesztve egyben írják. Pedig egyrészt telefonról körülményes másrészt átláthatatlan és reagálni tényleg nem lehet vagy csak nehezen az ember.
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged