- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
Jah, akkor kíváncsian várok, hogy mit fognak újítani
-
zsirfecske
addikt
streakről midnig a gorilla glass-t tollal tesztelő youtube videó jut eszembe
nem rossz vas, max belül avult el, pörgethetnének kicsit a hardveren is valóban.
-
zsoltti
senior tag
válasz
callmeakos #4 üzenetére
Ugyanúgy néz ki, mint a mostani, csak a kamera fektett álláshoz van elhelyezve, meg a mikrofon is?!!?! Meg odavannak szorítva a gombok az egyik oldalhoz. Hát ez inkább csak tablet mint telefon-tablet kombó, a belsejére kiváncsi leszek mit tud.
-
kolosanyi
veterán
Nem rég kiszórták a készletet 60-ért. De sajnálom, hogy lemaradtam róla...
-
callmeakos
veterán
hmmm pofás darab
-
Rickazoid
addikt
Mért vonnák vissza csak azért, hogy frissítsék az Androidot meg a felületet? Azt ki lehet adni frissítésként is. Egy új verzióba 1 GB RAM és erősebb processzor kéne, egy ilyen telefonhoz illene egy jó erős hardver, mert ez az eszköz nagyon ritka és méregdrága, ráadásul nincs konkurencia (lesz majd egy Samsung, de az még messze van) és nem is nagyon van utód. Mondjuk jöhetne már az Opus One, nagy kár, hogy jövő év első negyedévében jön valamikor csak.
-
vakondvok
tag
Angolul már olvastam, de amúgy jó volna nagyon. Nem rég szereztem egyet, de már megszoktam előtte a 2.3.3-at : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Peugeot, Citroën topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest