Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na végre kapisgálod.
Termelésnél bármilyen más területen is sosem fizetnek előre, mindig utólag van számlázás és fizetés is, szállítás után, 30-60-90 napos határidővel.
De itt a hangsúly egyrészt azon van, hogy te árrésről beszélsz, mi meg költségről, amit állítólag a bejelentés pillanatáig nem tud senki. -
törölt tag
Azt nem tudom mit osztottak meg velük még vagy mit nem, de pont az is lényeg, hogy még nagyon sok oldala van ennek az egésznek és éppen ezért is várom, hogy mi derül még ki és mi sül ki ebből az egészből.
Az infók alapján ez már eldőlt áprilisban, a tárgyalások is megtörténtek addig, az én értelmezésemben a sok elhangzott infó alapján ez már eldőlt, hogy nem lesz több EVGA kártya.
A 30xx sorozat egy részét kiszórják, másik felét megtartják a garanciális esetekhez, a 40xx meg egyszerűen nem kerül piacra, már az sem, amit eddig megterveztek, esetleg legyártottak.
-
törölt tag
Nincs itt semmilyen meggyőződés, de az elmúlt évekből nem tudom neked visszakeresni ezeket a videókat és cikkeket meg a sok infót, amit összeolvastam / néztem, viszont bármikor gyártok neked 3 perc alatt egy hasonló táblát.
De rendben, maradjunk a tényeknél.
EVGA fejese meghívott 2 youtubert zárt ajtó mögé, akik felfedték ezeket az infókat.
Egyik Gamer Nexus Steve, másik JayzTwoCents
LTT is kitárgyalta ez a stream első 30-40 percében.
Innen indulunk, ezekben a tények vannak, nem lesz több EVGA kártya.
Kérdés a többi infó, ami elhangzik a videókban más gyártókat is arra sarkall-e, hogy előjöjjenek, mert akkor megszorongathatják az Nvidiát, miközben pont egy mélyrepülésben van a bányászok miatt (is). -
törölt tag
Az az alapvető helyzet a közleményük alapján, hogy megszűnnek az EVGA kártyák, nem lesznek többet. Legalábbis jelenleg egy bizonyos ideig tuti nem. A jövő meg a kristálygömbben van.
De itt nem csak a profitról volt szó, hanem az Nvidia lehetetlen feltételeiről is és hogy mennyire kontrollban tartják nem csak a gyártókat, de az eseményeket is.
És ha több partner is megerősíti ezt vagy kiderülnek ezek az infók, az már nagyon negatív az Nvidiára nézve, aki már most sem a videokártyákból szerzi a profitot, mert az az üzletág éppen veszteséges, csak betömik a lyukat a sok nullával, amit AI-jal keresnek.
Szóval nekem az a kérdés, hogy előjön-e a többi gyártó részletekkel? Mert nyilván üzletet nem akarnak veszélyeztetni, de média oldalon meg sok oknyomozó van, bármit kiáshatnak.
Egyébként nem bánnám már ha a háromszínű VGA piacot kicsit árnyalnák mondjuk egy negyedikkel. Annak ellenére, hogy egyelőre még zöld oldalon állok, mert szerintem náluk vannak a legjobb kártyák, de az innováció mindenképpen.Köszi a linket, nem is tudtam, hogy van ilyen topik.
-
törölt tag
válasz
Glaz-dozfhut #17 üzenetére
Tele a net youtuberrel meg twitcherrel, akik alig várják, hogy az e-péniszük 4-essel kezdődjön.
-
törölt tag
Hát, én is szebb időket várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest