- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Oké, azt látom kinek írtad, csak aztán úgy írtad mintha a 8800gts-eknek a hűtője 2900-ről lenne húzva, én értettem akkor félre, és ezért reagáltam rá, mert akkor még nem is volt 2900, na de mindegy én értettem félre.
divatfika, az egy dolog, csak amikor az értelmetlen fika van azt meg én nem értem.
-
Dyno
veterán
Nézd meg a 64-esbe mire reagáltam, kábé arra hogy nem akkor jelentek emg az ilyen hűtők amikor jott a g80.....
Ugyan ezt írtam le 2x, de örülök, hogy erre magad is rájöttél...
igen rájöttem, szerinted miért reagáltam rá?
(#77) CsíkosMókus:De igen itt ez megy alázzuk a vidiát.....mert most épp az atinak vannak "jobb" kártyái, sajnos bármilyen hír van mindig ezek vannak a hsz.-ek között. -
Dyno
veterán
-
Dyno
veterán
Nem a G80-as GTS-ekre gondolsz?És a HD2900-re
Szerintem emg a lopkodást hagyjuk, egyszerűen egyértelmű, hogyy az a jó felépítés amikor egy ilyen ventilátorral fújjuk át a levegőt a lamellákon, és a gépből kifelé távozik a meleg, ahelyett hogy a kártya alá szorulna a levegő és a gápházat fűtené.
-
Dyno
veterán
Valóban erre hasonílt, de ha megnézed a 4870 ref. hűtőjét akkor arra még jobban hasonlít főleg ahogy a kártya elején szűkebb a hűtő mint a végén.
Másik meg nem tudom ki az a barom állat mérnők, aki 4870-re akarja hasonlítani a GTX260-t és hoyg ettől amjd azt hiszi jobban fog fogyni......talán verjék lejebb az árát, mert egyenlőre a GTX260-nak között, sem olcsó az MSI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Keresünk dokkolókat
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest