- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
-
Tidus
addikt
A GeForce egyfolytában lohol az ATI után, nem bírják az ár érték arányt tartani!
Most meg jönnek ezzel a hasonlítgatós átverősdi dologgal!
Egyébbként AMD-s oldalon olvastam hogy mélyponton vannak az SLI alaplapok eladásai is! -
Đ@n!
tag
Hy!
Nem tudom én se h mire jó ez és kinek... Mi a bánatnak kell lejáritni valakit amikor ha megnézik az emberek a teszteket akkor fejfej mellet vannak a gyártók. Mind2 gyártó 1 kalap sz*rt se ér arra megy hogy lehúzzon minket ti meg véditek a saját agyatokban lévő favoritot. PH... erre csak azt tudom mondani amit Szabip. -szánalmas-Üdv mindenkinek
-
Szabip
csendes tag
Szánalmas a PH! AMD-ATI egyoldalusága...
Mindenben csak azt keresik hol járathatják le az NV-t...A hírrel kb 2 hónapot késett a PH!, több mint 1,5 hónapja vettem ebből a családból a kettő ventilátoros jobbszélső kártyáját, ami a spéci hűtésnek köszönhetően egyáltalán nem hasonlít az ATI-ra és az ára sem vészes sőt van nála nem egy drágább a saját kategóriájában.
Ellenben lehetne írni a kártya előnyeiről hogy két ventillátorral is halkabb mint a NV8 szériája és hogy mennyire langyos használat közben, a fogyasztásáról nem is beszélve...
Minimális ráfordítással jutottam hozzá 8800GTX után 20-30% gyorsabb nála (kivétel Crysis) és minden szempontból jobb is...
A körítése is megfelelő, nem az első MSI kártyám, volt több MSI termékem ezek 80% vörös nyákot használt, eleve ez volt pár éve az MSI sztenderd színe...Kedves PH! korrekten kellene írni nem egyoldalúan...
Mielött valaki belémkötne 1,5 éve Radeonom (X800PRO) volt sőt még ma is benne van az egyik gépemben...
-
KőkorSzaki
tag
Ezen nincs rajta a vaktyúk, szóval nincs benne utánzás
Csak a design költségeken spórolnak.
Amúgy meg valszeg a cikk írója is így gondolja, csakhát ugyebár ki olvasná el azt a cikket hogy "Piros NYÁK-on gyártja az MSI az nvidiás kártyáját" (bár már csak azért is elolvasnánk, hogy kiderüljön hogy most akkor ezen mi a waszisztdasz.) -
_Scythe_
aktív tag
Csak annyit kérdeznék a sok fikázótól, hogy ez miért az nVidia-nak gáz?!
Ez max az MSI-nek lenne gáz, ha nem csinált volna eddig is piros/zöld nvidiás kártyákat. Aki nem tudja mi a különbség a kettő közt, az szerintem nagyon fogja be a pof.... ujjait.
Imádom a 15 éves, kb 2 szaklapot olvasott nagyon okos gyerekeket. Bocs, de most már elég volt belőletek. -
RootRulez
félisten
válasz
CsíkosMókus #84 üzenetére
Nekem is ellenkeznem kell... Árulok egy 7000-es ATI-t és az is piros még. Egyébként ennek sincs értelme, mert a VGA gyártó válogatja a nyák szinét, nem a GPU gyártója... Így tudták kihozni olcsóbban, de persze nem adják olcsóbban
-
[CS]Blade2
addikt
NVidia-nak vajon milyen beleszólása van, hogy a MSI zöld vagy piros nyákra teszi a chipet?
Amúgy miért olvassák sokan a "Radeonnak álcázza GeForce-át az MSI" címet (Radeonnak álcázza GeForce-át az NVidia)-nak
A dolog kb. ehhez hasonlóan működik, lehet, hogy nem 100% pontos: Az MSI megveszi a chip-et az Nvidia-tól, kapnak mellé referencia NYÁK-ot, és referencia hűtőt, ill. ajánlást a órajelekre, memória típusára, stb...
A gyártó (MSI) ettől eltérhet, ha olyan kedve van, rövidített NYÁK-ot tervez hozzá, fehérre festve, saját hűtőt tervez hozzá, az órajeleket meghagyja a referencia értékeken, és az referencia 512MB GDDR3-al szereli fel.
Amikor a Sparkle 2GB memóriával hozza ki a kártyákat, az mint a saját cselekedete. Az Nvidia referenciája, hogy 512MB-t pakoljanak, ők ezt ajánlják, ettől el lehet térni, a Sparkle meg is teszi. Ugyanerre van példa az ATI-nál is. Akármikor kijöhet zöld nyákkal Radeon. -
iDrinkPod
csendes tag
Hát nemtom lehet hogy ez a fajta huto pl jobbna hut vagy pasz... lehet hulye példa de akkor most azon is elkéne kezdeni vitázni hogy a nV mért koppintja az ATI-t a az ATI-nak már most vna 40nm-es kártyája az nV-nek nincs és amikor az nV is megcsinája az elsot az is copy lesz?????
u.i. ezeken kivul ne mtok más ékezetes betut : éáíúó
-
Napfénysüti
nagyúr
Elég égő ez az Nvidiának.
-
Dyno
veterán
Oké, azt látom kinek írtad, csak aztán úgy írtad mintha a 8800gts-eknek a hűtője 2900-ről lenne húzva, én értettem akkor félre, és ezért reagáltam rá, mert akkor még nem is volt 2900, na de mindegy én értettem félre.
divatfika, az egy dolog, csak amikor az értelmetlen fika van azt meg én nem értem.
-
Dyno
veterán
Nézd meg a 64-esbe mire reagáltam, kábé arra hogy nem akkor jelentek emg az ilyen hűtők amikor jott a g80.....
Ugyan ezt írtam le 2x, de örülök, hogy erre magad is rájöttél...
igen rájöttem, szerinted miért reagáltam rá?
(#77) CsíkosMókus:De igen itt ez megy alázzuk a vidiát.....mert most épp az atinak vannak "jobb" kártyái, sajnos bármilyen hír van mindig ezek vannak a hsz.-ek között. -
N-vidi-A
őstag
Ez sajnos kezd szánalmas lenni...
-
JohnnyX
őstag
válasz
CsíkosMókus #84 üzenetére
Ez egy Radeon 7500-as.
-
MMIX
addikt
Megnéztem a képen az MSI kártyáját és kétlem hogy van olyan ember a földön aki egy másodpercre is azt hinné hogy Radeon kártyát lát.(ha nem akar kötekedni) Egyébként szerény véleményem szerint ez a hűtés mizéria ami az utóbbi időkben megy, hogy stílszerű legyek "túl van pörgetve". Engem és gondolom az emberek 90%-át nem érdekli, hogy a kiszemelt kártyája hűtése melyik másik kártyáéra hasonlít.Tartsa hűvösen a GPU-t amennyire csak lehet, lehetőleg minél halkabban és kész.(ugyebár rögtön látszik hogy egy hűtési megoldás bizalom gerjesztő e vagy nem).
-
mephi666
nagyúr
régen majdnem minden zöldszínű nyákra került... msi-nél a vöröset szerették... gigánál meg a kékre mentek rá... de volt jópár "arany"színű nyákra építő gyártó is... pl asus... az utóbbi időben kezdték igazán mondogatni, hogy az ati a vörös gyártó, nvidia meg a ződ... de szerintem minden gyártónak a szuverén joga eldönteni, h milyen színű nyákra épít
meg amúgy is tökmindegy... legyen minőségi a cucc és a színe meg le van sz@rv@
-
-
Tomcat
őstag
Én is ezt írtam korábban. De az is lehet hogy éppen zöld NYÁK-ból nem érkezett akkora mennyiség (vagy talán nem is rendeltek eleget) és éppen pirosból volt többlet így mentek az nVidia chip-ek is piros nyákra. De az is lehet hogy valaki poénnnak szánta az MSI cégnél azt hogy ilyen ATI-Geforce-ot alkotott és végül gyártásba is engedték.
Lehet hogy már azóta nem dolgozik ott... -
mephi666
nagyúr
válasz
LackoMester #78 üzenetére
berendeltek piros nyákból nagy mennyiséget és nem fogy olyan mértékben, ahogy várták és azt használják nv kártyákhoz is, hogy ürítsék a raktárat
ez megmagyarázná az nvidia piaci részesedésének növekedését is...
-
LackoMester
addikt
szerintem kölcségcsökkentés lehet a háttérben....azért még jó...
-
CsíkosMókus
aktív tag
Kicsit kezd sok lenni már az nvidia alázásból, nem?
A cég árbevétele nő, itt a nagy híres prohardveren meg minden nap születik egy írás arról, hogy igazából deszar.
Én már kinőttem abból, hogy márkafanatikus legyek, egyszerűen csak fura.
Vajon az ATI főforgalmazó mennyit fizethet ezért? Nem tudom elhinni, hogy semmit. -
TESCO-Zsömle
titán
Szvsz nem az a számalmas, hogy az MSI a HD4890-es ref hűtését pakolja a GTX260-ra, hanem az az ócsárolás, ami emiatt itt megy. Aki összetéveszti a két kártyát, az nem tud olvasni, ergó nincs szüksége számítógépre... Aki meg nem lát, annak tökmindegy, mert Braille-monitoron nem számít az FPS...
-
arn
félisten
otletet? alapvetoen talan az fx5800on volt eloszor ilyen hutes, amit ki is rohogott mindenki - azota a hasonlo hangu hutesen senki sem rohog
utana megjelent az ac a silencerrel, halk hutessel, a tobbi meg mar kovetheto.
ez az alcazos szoveg, nem hogy felrevezeto, de kifejezetten hergeli az embereket, ahogy elnezem. de ez legyen mar a moderator gondja.
az nv hutese szvsz csak tudatosabb ventivalasztas miatt jobb (halkabb), ezen nem lenne nehez modositani. arban sem lehet nagyon difi.
-
Integra
titán
pofám leszakad
-
^Clown
addikt
Kár, hogy nincs sírvaröhögős szmájli
-
mephi666
nagyúr
dfi-nél vannak benne ebben igazán... ott szerintem, a raktárakban mindenféle csatlakozóból/nyákból/stb-ből legalább 10-15 különböző színű van... a különböző formákról ne is beszéljünk
egyébként nem hinném, hogy olyan oltári nagy pluszköltséggel lehetne csak megoldani a "különböző színű nyák" kérdést... kb semmi pluszköltséget nem jelentene... egyébként magát a nyák lemezt a nagyobb vga/alaplap/stb gyártók rendelik, esetleg maguknak gyártják? de végülis mindkét esetben könnyen megoldható az egyedi szín kérdése...
-
kelzsoca
félisten
Hogy mik vannak
-
mephi666
nagyúr
jah, hát végülis alaplapoknál kb bő 10évvel ezelőtt is azzal ütöttek el a többi gyártótól, hogy piros nyákra építettek... de azóta össze-vissza készítettek piros/zöld nyákkal nv kártyákat...
nem mintha olyan oltári nagy probléma lenne... pl ami rémlik: piros 6600gt, zöld 7600gt, piros 8600gt, piros/zöld 9600gt
a gyártósoron kb 0 módosítással lehet akármilyen színű nyákra építeni... lehetne akár hupilila vagy ciklámenszínű kártya is... oly mindegy... akár minden műszak használhatna más színűt... az átállás kb másodpercekben lenne mérhető
-
Egzee
őstag
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Az MSI-nek jellemzően piros a nyákja mind alaplap mind a videókártyák terén, tisztelet a kivételnek, bár a hűtő tényleg vicces!
-
decibel
aktív tag
válasz
littlelion21 #55 üzenetére
Most komolyan akkora nV fikázások mennek itt, ezen már fölösleges fennakadni. Aki egy ilyen kártya láttán képes egy ilyen cikket megírni nem teljesen beszámítható. Persze arról nincs említés a cikkben, hogy rettentő félelmében az nV részesedést szerzett a piacon. No sebaj semmi sem tökéletes. Ha függetlenül akar valaki tájékozódni, akkor úgyis a beyond3d-t olvassa.
-
Na ez már überlol. Nem is tudok mást írni.
-
Zso2
őstag
gondolod a 8800gts hűtését abban a pillanatban tervezték amikor kijött
?
Azért linkeltem a 6800 ultra hűtőt,hogy ennyi erővel arra is lehetne mondani, hogy onnan lopták a ventiformát.. hülyeség az egész álcázós témaindítás..
Erre pont jó, hogy csámcsogjunk rajta. Ez megvolt thx. -
Dyno
veterán
-
tome.jr
addikt
Szerencsétlen GTX 260 már annyi változáson ment át hogy azt se tudja fiú e vagy lány.
A piros nyák egyébként az MSI-nél hagyomány ebből én soha nem asszociálnék az ATI-ra, viszont az a hűtés...
-
Dyno
veterán
Nem a G80-as GTS-ekre gondolsz?És a HD2900-re
Szerintem emg a lopkodást hagyjuk, egyszerűen egyértelmű, hogyy az a jó felépítés amikor egy ilyen ventilátorral fújjuk át a levegőt a lamellákon, és a gépből kifelé távozik a meleg, ahelyett hogy a kártya alá szorulna a levegő és a gápházat fűtené.
-
Móci
addikt
Van ilyen, is éljen. A piros nyák MSI-nél nem ritkaság, a hűtés meg... ez van, ha ők úgy gondolják, így jobb, legyen.
Megvolt a mai nvidiás hír is, nyugodtan lehet aludni. -
atidzsiforc
őstag
de az ati geforce az én ötletem volt -_-'
[link] -
leviske
veterán
? Fél évvel később jött a HD2900, mint a GTS-ek, tehát törvényszerű, hogy az ATi "lopta" a hűtés ötletet?
Vagy valamelyikőnk félreérti a másikat?
(#53) arn: Gondolom drágább is. Valószínűleg ebből is fakad valójában a MSI gnómja... A hűtése miatt úgysem hinnék azt a kártyára, hogy Radeon...
-
littlelion21
addikt
"Radeonnak álcázza GeForce-át az MSI"
"Talán úgy jobban fogy majd a GeForce GTX 260 túlhajtott változata."Most komolyan: ilyen felütéssel kell kezdeni egy cikket /aminek amúgy sincs gyakorlatilag SEMMI jelentősége/? Ezzel csak a fika-huszároknak kedveztek. Gratulálok.
-
Solten
őstag
"Hogy életben maradjon az egyre erősödő Radeonok mellett, a GeForce GTX 260 árát többször csökkenteni kényszerültek a gyártók."
Hogy életben maradjon az egyre erősödő Radeonok mellett, a GeForce GTX 260 Radeonnak álcázza magát...
-
Solten
őstag
Na, neee ilyen nincs...
Ugyes trukk ez is, de abba kene mar hagyni a szellel szemben pisit...
-
Tomcat
őstag
Újabb LOL az nVidia részéről. Bár ez most inkább az MSI sara (piros nyák, HD4870 referencia hűtés).
Komolyra fordítva szerintem is megmaradhatott egy nagy konténer 4870 ref űtésük raktáron és megtalálták a módját hogy hogyan süssék el az összeset. Egyébként meg miért ne tehetnék az egyik gyártó hűtését a másik gyártó termékére? Ha illik is rá és jó is a teljesítménye oda ahova szánják. Nem? -
Ari18
őstag
Hülyeség az egész. Piros lett azt kész, kit zavar??? úgy sem látod.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sztem ki kell szórni valahogy a megmaradt Radeon hűtőket, és rájöttek, hogy rá lehet gyógyítani a GTX260-ra, és ez lett a vége. Legalábbis szerintem
-
Zso2
őstag
Kicsit gáz a cím, ezt lehetett volna többször írni fordítva is.. ebbe sztem felesleges belemenni.
"Nyomtatott áramköre vörös színű, fölötte pedig a konkurensére hasonlító hűtés dolgozik."
Hát erről a hűtésről abszolút nem az ATI jut eszembe először... -
arn
félisten
erdekes feltetelezes es eszrevetel, de nem sok valosagalapja van
ilyen alaku hutoket mar baromi regota hasznalnak, es az msi regen is csinalt piros nvt.
-
- = Zk = -
félisten
Nemááááááár...
hátez kész... -
Devid_81
félisten
Hehe, vagány nagyon!
-
-XadAnuX+
őstag
Ezért jó, hogy nagy a konkurenciharc...
Egymás kártyáit nyomják le -
leviske
veterán
válasz
[CS]Blade2 #32 üzenetére
Jó, és gondolom ipari kémkedésbe bonyolódtak volna, hogy külsőre lekoppinthassák az NVIDIA 8800-as kártyái hűtését. Ennyi erővel az ULTRA hűtését is pakolhatták volna rá.
(#34) Vitus: Tudtommal az ATi soha nem volt arról híres, hogy "túl jó" hűtést pakolna a kártyáira. A HD3870-re pont elég volt...
(#35) Runo: aVIDIA GeDeon
-
törölt tag
A-Force.... vagy Ge-ti ?
-
Vitus
őstag
A csudát lett volna. Akkora kotvány a 3870 referenciahűtése. Amikor jól hűt iszonyat hangja van ha meg halk akkor 90 fokos a kártya. Bár tény, hogy megspórolta a hőcsövet meg biztos ez a ventilátor is olcsóbb, de akkor is kellet volna rá. Biztos jó úgy ahogy kitalta és nem okoz a hő problémát, de akkor sem bizalomgerjesztő.
-
Vitus
őstag
válasz
Dr. Romano #29 üzenetére
Persze. Amikor megjelent az fx 5800 akkor ugye a gf4-es volt a csúcssorozata az nvidiának és amikor az Abit rákattant erre az otesre az fx láttán, látott fantáziát benne és visszamenőlegesen csinált ilyen verziókat is. Ugye párhuzamosan van több széria is a piacon nem csak az aktuális überkártya.
leviske]: Ne légy abba olyan biztos mert a 8800GTS (G80) ra az Atinak a 1950XTX (ezen a 3870-en használatos fajta volt) volt a válasza a 2900 csak jó nagy késéssel érkezett meg és olyan is lett. Az viszont egy jó kérdés, hogy a 3870-re miért nem a 2900 hűtését rakták ami jóval hatékonyabb.
-
leviske
veterán
Ezt hogy hogy csak most veszitek észre? Több hónapja beszéltük még valamelyik ATi topicban.
(#12) Vitus: A HD48-asok hűtése a HD2900-asok hűtésére épül. Azt a hűtést pedig gondolom hamarabb elkezdték tervezni, mint, hogy a 8800GTS-ek megjelentek volna.
-
Dr. Romano
veterán
Az Abit már a GF4 szériánál is használta az otes hűtést:
http://techreport.com/articles.x/4274 -
whiz
aktív tag
Most őszintén, ki a francot érdekel melyik kártyán milyen hűtés van (csak a külsőt nézve), meg milyen színe van a nyáknak? Amíg nem mondják azt, hogy "fiam, itt van, ez egy Ati Radeon HD4890", és otthon kiderül, hogy a dobozban egy 9800GT lapul, addig atomnagy ökörség ezen fennakadni, pláne továbbszőni, hogy kinek volt előbb ez meg az... gratulálok
-
Zofren
aktív tag
reggel a jómunkás ember rossz szinű nyákot tett be. fáradt volt na. összekeverte a ládákat. elnézést kérek az ő nevében.
-
zed1983
őstag
Igen...de ki beszélt itt Ati-ról vagy NVidiáról, sztem a hírben az MSI-ről van szó...
Persze teljes mértékben igazat írsz... -
Akkor most hallgassuk meg ezt a számot is
-
Bluegene
addikt
ez tényleg olyan mint egy 4870, csak pirosban kéne kiadni(nembaj ami késik az nem múlik)
ez a fajta ventillátor pedig nem atis se nem nvidia találmány, hanem már kábé a 80-as évektől használnak ilyen "blower"-t autoklímáknál..stb
de szerinted az nvidia volt a feltaláló és az ati lenyúlta
-
-
Vitus
őstag
Nem igaz!
Az nvidia referenciája volt a fx 5800.
Amiről az Nvidiás srácok csináltak is ilyen kis klippet ahogy ülnek a tervezőasztalnál és bevágják a gondolataikat.
Hajszárítás stb.
És erre meglátta a lehetőséget benne az Abit és csinálta az Otest.
Tönkre is ment bele.
Erre --> [link]
-
Dyno
veterán
Valóban erre hasonílt, de ha megnézed a 4870 ref. hűtőjét akkor arra még jobban hasonlít főleg ahogy a kártya elején szűkebb a hűtő mint a végén.
Másik meg nem tudom ki az a barom állat mérnők, aki 4870-re akarja hasonlítani a GTX260-t és hoyg ettől amjd azt hiszi jobban fog fogyni......talán verjék lejebb az árát, mert egyenlőre a GTX260-nak között, sem olcsó az MSI.
-
varga911
senior tag
Az Abit volt az első a Silent OTES-el, úgyhogy mindenki bekaphassa.
-
Skizz
addikt
degáz... másképp nem veszi senki?
-
vfeco
aktív tag
Ki az a marha, aki a fél kilo kenyeret egy kilonak álcázza?
-
NagyVillany
tag
jesszus.. mennyi lángolószeműmérgesmajom
-
Vitus
őstag
Ez a hűtés az atiéra hasonlító? A legelső 8800gts-ek ugyanezzel a hűtővel jelentek meg 100 éve annyi különbséggel, hogy az sli-nél nem volt kikönnyítve. És az ati életébe nem adott ilyen jó referenciahűtőt.
Mert ha valami jobb az nvidia referenciákon akkor az a hűtés.
Akkor ezt inkább úgy írnám, hogy az Ati koppintotta le az Nvidia 8800GTS hűtőjét az új kártyáin minimális változtatással.
-
Blindmouse
senior tag
Rendkívól okos lépés egy egyébként halk hűtőt egy konkurrenciáér hasinlító hangosra cserélni.
-
keIdor
titán
Jó ronda...
-
Talán virtuálisan megy a Catalyst-tal is
-
DroneZ
aktív tag
következő poszt meg az lesz hogy az nVidia beolvad az AMD nagy családba?? személyem szerint ez undorító, fekete-zöld-piros összeállítás lol gg plz... azért a pink-okker-azúr kombó szintet még nem éri el
-
P00By
nagyúr
Hátha vki atinak hiszi és megveszi!(de gonosz)
-
[CS]Blade2
addikt
A tuningos N260GTX-T2D896-OC immáron sokadik variációját Radeon HD 4870/4890-es külső jegyekkel látta el. Nyomtatott áramköre vörös színű, fölötte pedig a konkurensére hasonlító hűtés dolgozik.
A nevében, a kártyán és a dobozon is szerepel a 260GTX felirat, a doboz ugyanolyan, a hűtést eddig is variálták erőszeretettel, főleg az MSI-nél. A vörös színű nyákot is szereti használni az MSI, épp úgy mint a feketét. A dobozon nincs átlátszó rész, így a kártya nem is látszik.
-
mephi666
nagyúr
nv kártyáim vannak általában, de erre ahogy ránéztem, kirázott a hideg
amúgy msi-éknél a dobozokkal nem sokat szoktak sz@rozni... égőszemű predátort pakolnak nv/ati dobozokra egyaránt... most meg már a nyák színével sem nagyon foglalkoznak...
vagy kínában akciós a piros színű nyák és ebből vásároltak be a nagyobb haszonkulcs érdekében?
-
robotjatek
tag
de gáz... Ez így egy kicsit fura nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest