- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Nem. Nem kerdeztel, hanem flegmaztal."
Igen, gondolom a hangsúly által jelzett szándék remekül átmegy írott formában. Segítek: ha flegmáztam volna, nem lett volna emotikon. De mindenki önmagából indul ki.
"Az eleg baj. Lehet valaki kivancsi az eredeti hirre."
Ezt beszéld meg a főszerkesztővel és Abuval.
"Akkor miert hisztizel?"
Te produkálod a melodrámát (a link ellenére), nem én...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én azért szeretem, ha mindenhol megvan legalább a 100-120, bár az utóbbi 9 hónapban csak Crispy/DSDA/GZDoomot játszottam egy ~60 órás Doom Eternal kitérőn (de ott is megvolt a 180-280 egy húzott Vega 56-tal) meg pár CoD: WaW LAN-on kívül, szóval itt nincsenek ilyen problémák; 8 bites software rendererben 700-1100 fps, OpenGL alatt meg 2000-4000.
200-250-ből már biztosan fogsz találni valami finomat. Szerintem érdemes majd megcélozni valamit, amin kissé overkill hűtés van, mert jó dolog a csend, meg az 50-60 fokos GPU. Ekkora összegnél már simán megér +10-20 ezret, főleg, ha hosszabb távra tervezel vele.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Mi a problemad?"
Ezt igazából én kérdeztem. Pontosabban nem a poblémád, hanem a videocardzos link miértjét, mert több infó nincs benne, maximum kevesebb.
"Az "amugymeg"-t meg a forrasba jelold meg..."
Press release-t nem jelölünk meg forrásként, mióta világ a világ, ezeket kb. minden portál megkapja, ez a bevett gyakorlat (sokan meg nulla munkával, egy az egyben leközlik, szó szerint CTRL+C-CTRL-V-vel) – de ha rendszeresen olvasod a lapcsaládot, biztos feltűnt már. Egyébként benne van a hírben linkelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest