Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epsylon
aktív tag
Ez most komoly, hogy ti ezen gondolkodtok, hogy kamu e???
Ez nekem még asszem vmelyik régi s6o-asomon is rajta volt. le lehetett tölteni, vagy négy filéből összerakni oszt ment, de csak easy-ben lehetett végigvinni, mert valami shareware volt és a full-ért vmi amcsi számot kellett volna hívni. asszem 4megát foglalt. mindjárt megkeresem a oldalt.
Nincs meg, pedig volt hivatalos oldal is. De tudom, hogy megvolt, végig is vittem, Quake 1, nem enged cheat-eket, idegesítően villog. Nem nagy kunszt. Akkor valami nagyon nagy dolgot mondok, hogy Doom is van? Az asszem nekem csak 3 pályás volt és a fekete színt ezüstben adta be, ami nem kicsit bxta a szemem. Jah, tudni kő, hogy ha nem gépezek(dolgozom) akkor a telókat gyűröm játékkal és a ruszki wap oldalakon rohangálok a legújabb gaméké. Amint összefutok a quake-kel bedobom a linket.
-
Niquis
aktív tag
Na, látszik, hogy régen volt a Quake-era, pedig alapjáték
Ahogy már megírtátok mostanra, ez az első timedemo, amit a játék bead betöltés után.
btw, ez a fake-elés ilyen reflexszerű? beállhat a homáros baccpapucs mellé lassan.
-
Sam8888
tag
Még sosem próbáltam, mert nincs a környezetemben mégegy symbianos teló
-
HXY
addikt
Valakinek sikerült már összehoznia bluetoothon a multiplayert?
-
Goose-T
veterán
válasz
(Kolombusz) #9 üzenetére
Akkor nem értem ezt a vaskalaposságot.
A vicc jut róla eszembe, mikor a parasztbácsi vidékről elmegy állatkertbe, meglát egy zsiráfot, és kijelenti: "Ilyen állat márpedig nincs!".
-
czappa
aktív tag
Ha csak amiatt mondjátok h fake, mert nem nyomkodja a gombokat:
Nem fake, mert ez a quake1 shareware elején játszott demok közül az első.
(Tehát ha a progi elindítása után nem csináltál semmit, akkor demokat láthattál és ez az első.)Annó sokat toltam quake1-et.
-
Sam8888
tag
Nekem már majd' egy éve fentvan a 6600-mon a Quake... És nem C2Doomos verzió, hanem ugyanilyen. Igaz, egy kicsit beszaggatgat, de attól még játszható, élvezhető, és persze nem egy 150ezres mobiltelefon.
-
Daweee
őstag
Ez véletlenül nem C2Doom alapú game? Mert az már az ős symbin is volt... nem új.
-
rumos14
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #12 üzenetére
ugyanezt mondtuk amikor először láttnuk vga felbontást 14-es monitoron. hogy ennél jobb már nem is kell
-
Dare2Live
félisten
válasz
bolondember #15 üzenetére
van még pár videoakár tuben is ahol még irányítást is elmutogatják.
aka: Tuti nem fake.
-
Ombi5
őstag
CSak hat iranyitas ,kuka...
-
rankesz
veterán
válasz
bolondember #13 üzenetére
Én meg elég nagy Quake fan voltam ahhoz hogy felismerjem hogy ez a demo a játék elején. Ezzel a demoval lehetett fps-t is mérni úgyhogy jól ismerem...
Szóval szerintem nem fake -
bolondember
MODERÁTOR
csatlakkozom a fake-re szavazókhoz...
se a telefon nem volt szétcsúsztatva, se a billentyűzettel nem tud ilyen mozgásokat végezni...mondjuk attól még látványos volt..
-
eddie17
addikt
Ez nem az a rész, amikor a menüben mászkálnál és a háttérben meg megy a lövöldözés? Vagy az nem a quake-nél volt?
-
rumos14
nagyúr
fék vagy nem fék, ha tartjuk a tempót, 10 év múlva hd felbontásban játszunk a crysis-szal a mobilunkon
-
Goose-T
veterán
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
Lehet hozzá bétót billentyűzetet is kapcsolni. [link] De biztos fake. Te sosem láttál még 3D-s játékot Symbian-os telefonon futni? Pl. Tomb Raider is van S60-ra, legalább ilyen jó grafikával.
-
Vertic
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
vagy timedemo. szerintem az.
-
orbano
félisten
mivel irányította a srác a játékot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Íme egy kis videó, amely szemlélteti, hogyan is fut a Quake az új Nokia „szuperszámítógépen”.
- Politika
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozilla Firefox
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megújult a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest