- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Kolondrum #69 üzenetére
Aki szerelmes a telefonjába, nyomkodja össze-vissza még akkor is ha nem tud mit kezdeni vele, játszik rajta, szépítgetim, romokat cserélget stb... az bizony kocka.
Egyébként pedig:
A Nokia 2110 egy mobiltelefon amit a finn Nokia gyártott. Először 1995-ben jelentették be. Ez az első Nokia-telefon, amiben megtalálható a közismert Nokia dallam. Hőskorában több mint 40 millió darabot adtak el belőle a világon. A telefon képes SMS-üzenetek küldésére és fogadására.A geek (kiejtése: /gi:k/ ) angol szó (magyarul: kockafej, kocka, er. jelentése: stréber) a túlzottan intellektuális beállítottságú emberre használt korábban pejoratív (informális, azaz bizalmas nyelvben használatos; szleng) szó, különösen ha ez az érdeklődés egy szűk területre irányul. A modern korban előszeretettel használják a műszaki területeken jártas emberre. Általánosságban olyan személy, akinek az érdeklődése - általában a társadalmi és társasági kapcsolatok ápolása helyett - egy bizonyos témára fókuszálódik. A „geek”-ké nyilvánítást indokolhatja a témához kapcsolódó rajongásának a mértéke, intenzitása, vagy akár az érdeklődése tárgya is.
-
(An)Dante
őstag
válasz
Kolondrum #63 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei. Vannak, akik tényleg csak hívásra használják a telefont vagy maximum szöveges üzenet küldenek. A közhiedelemmel ellentétben ez nem feltétlenül a nyugdíjas korosztályt jelenti, hiszen bőven akad olyan fiatalabb is, aki inkább személyesen találkozik a barátaival, közösen néznek fotókat, együtt játszanak társas játékokat illetve ünneplik az évfordulókat vagy ünnepeket. Ha ez a távolság vagy más faktor miatt nem megy, akkor felhívja a szeretteit ahelyett, hogy közösségi oldalakon „lájkoljon” vagy üzengessen. ...és ez a réteg ugyanúgy nem érti meg azokat, akiknek 4,5 hüvelykben elfér a világ... Még akkor sem, ha az általuk teljesen értelmezhetetlen AMOLED, IPS vagy Full-HD..
-
válasz
d.salvatore #51 üzenetére
Te azért vagy elégedet a badával amiért mi nem vagy én nem. Munkatársam a Nokia 2110el is elégedett, de ahogy őt sem úgy téged sem bántalak meg azzal, hogy elmondjam miért vagytok azok. Csak a gonoszság beszélne belőlem.
-
(An)Dante
őstag
válasz
Quasi_modo #59 üzenetére
A kép illesztése nyilván függ a képnézegetőd által használt algoritmusoktól és szűrőktől. De ami biztos, hogy Full-HD monitoron 2, 3, 5, 8 és 41 megapixeles fotókból is pontosan ugyanannyi részletét fogsz látni: ez pedig kétmillió pixel.
-
(An)Dante
őstag
Aki a jelen cikket olvassa annak nyilván eljut a tudatáig, hogy a készülékben 41 megapixeles kamera van. Ezt utólag tetszőleges felbontásúra át lehet méretezni. Nem mellesleg még Full-HD monitoron (kb. 2 megapixel) is teljesen mindegy, hogy 5 vagy 8 megapixeles képet nézel.
-
emre33
addikt
válasz
(An)Dante #30 üzenetére
Jelen cikkben szó se esik a 8 Mpixelről.
Aki csak ezt olvassa, az azt hiheti, hogy 5 Mpixel van csak."elen esetben ez bonyolult optika nélküli veszteségmentes nagyítást jelent, mely mellett általános célra használható 3 és 5 megapixeles felbontás esetén a képzaj szinte teljes eliminálását is lehetővé teszi"
-
Azért a netto 450 euró elég sok plusz mire ideér ráraknak mindent, ezt holt nyugodtan mondom, csendesen. Sokáig emlegetem majd. ajjjaj.
-
Kasya
nagyúr
válasz
d.salvatore #51 üzenetére
Nekem megfelelne a Tron-ban levő N8 a rajta levő "programmal".
Én kételkedem benne, hogy karácsonyig átültetik Win-re. Vagy Win8-ra esetleg?
-
d.salvatore
tag
válasz
(An)Dante #47 üzenetére
Nagyon jó lenne
mondjuk én megelégednék egy a Vasököl c. filmben látott N8 al is. Elég lesz az karácsonyra ha más nem lesz, úgy h hajrá, készítsék csak le szépen
Erre gondolok:
[link]Nálam az uccsó Nokia készülék 2010 ben volt, az 5800Xpress Music, utánna váltás Samsungra, és elégedett vagyok a bada rendszerrel is, de most h van Lumia is, megint úgy érzem, h "nokiából nokiába" esek folyton az évek során
-
Figyeld meg, hogy igazam lesz! Röhög a dolgon, most. Aztán a Nokia átrakja a dolgot a win mobilokba is idővel és fél-1-2 éven belül a kezében fog csücsülni egy ilyen kamerás vagy hozzá nagyban hasonlító, ennek a kamerának az utódja. Na akkor a nyakára járok majd és nem hagyom békén, szépen szólva baszogatom majd! Tudjátok! Vagyis ti nem.
Link mentve, figyeljük a kolléga telefon történelmét.
-
RaveForce
veterán
hm.. ha ezt tényleg átmentik majd a WP vonalra, és a WP8as telókban használnak fémet, nem csak ezt az öntött müanyagot, akkor lehet h nokiám lesz ennyi idő után?
-
(An)Dante
őstag
válasz
d.salvatore #43 üzenetére
Várhatóan karácsonyra már a Lumia sorozatban (Windows Phone „Apollo”) is debütál a PureView technologia.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
d.salvatore #43 üzenetére
Sztem simán elmegy a S^3 és a WP7.5 egymás mellett
Elmenne, ha a Nokiánál az MS beépített embere is akarná. Ugyan is a két rendszer teljesen más vevői igényeket fed le. -
Kasya
nagyúr
Elég jó áron van a készülék. Nyárra még jobb lesz
Bár még mindig nem érzem, hogy lekéne cserélnem az N8-at, de a mostani tudása mellett nem látok számomra megfelelő jövőbeli telefont, csak ezt... -
Cyberpunk
félisten
Telefonos fotózásban mindent ütni fog.
-
d.salvatore
tag
Sztem nagyon zsír lesz
elfért volna a Lumiába
MR007RM:
Sztem simán elmegy a S^3 és a WP7.5 egymás mellett, nekem most Bada 2.0 meg WP7.5 van és megférnek egymás mellett. -
Lacces
őstag
válasz
#13260800 #38 üzenetére
Ez tetszik ez a troll kép!
Brutális eb #7 A kamera nem, az tényleg nem az ő érdeme, de mint a Nokia N8 esetén is nagyon-nagyon sokat foglalkozott a kamera kezeléséhez szükséges algoritmusokkal (még az Apple szokott ennyit foglalkozni vele, más gyártók nem).
Ismerek pár fotós, studiós embert, mindig meglepődnek mikor mondom, hogy ezek a képek N8-al készülnek. Videóban van jobb, de mégis a Nokia-t favorizálják, mert a kézremegést, a "szakadásokat" jobban tudja kezelni, és ez azért van, mert nagyon sok időt szántak a kamerára.
Más gyártók még nem igazán tudtak nála jobb fényképezős hardware/software(algoritmus) telót bemutatni. -
törölt tag
válasz
Brutális eb #7 üzenetére
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #35 üzenetére
El is felejtettem, bar lehet az android csak 12MP-t tudna kihajtani
-
ferret77
aktív tag
A szignózás már nem fog menni, mert már sehonnan nem lehet beszerezni a szükséges szignófájlokat(cer és key)! Csak azok tudnak szignózni, akik még régebben beszerezték ezeket. Marad a hack. Nem kell tőle félni. Egyszerű és egyszeri, kárt nem okoz és a garancia miatt sem kell tőle tartani, mert simán eltávolítható.
-
Quasi_modo
nagyúr
Jó lesz ez.
Az még nem volt, hogy Androiddal jobb volna ?
-
Misály
addikt
Az ejszakai kepek meggyozoek, eleg jo a dinamikaja a cuccnak.
-
Pikkolo^^
addikt
A megjelenés után egy évvel lesz majd jó ára, akkor beruházok egyre 1,5 év múlva. Addig az N8 is megteszi
-
(An)Dante
őstag
A PureView 2, 5, 8 és 34 megapixeles (16:9-es képarány, 26 milliméteres nagylátószög), illetve 3, 5, 8 és 38 megapixeles (4:3-as képarány, 28 milliméteres nagylátószög) képeket tud készíteni.
Az alapbeállítás az 5 megapixel, mert ilyenkor közel háromszoros felbontásvesztés nélküli zoom áll rendelkezésre. 8 megapixeles felbontásnál csak kétszeres.
-
emre33
addikt
5 Mpixel? Miért?
8 Mpixelt miért hagyja ki mindenki?Nem értem miért 5 emlegeti mindenki.
Érthetetlen számomra. -
UFO_88
csendes tag
Best platform:
WP, Symbian3, BB OS -
G-Guts
aktív tag
A tesztképek tehát Kínában készültek.
Ez arra enged következtetni, hogy a telón nem nagyon lehet majd a "Made in Finland" feliratot felfedezni.. -
lorinser
senior tag
válasz
Brutális eb #16 üzenetére
Feltettem egy egyszerű kérdést mert az összes Nokia cikknél idejössz trollkodni, hogy így a Symbian megy úgy.
1. Nem tudom mire gondolsz, de nem is érdekel
2. Gratulálok, vicces lettél. Nekem a MeeGo lenne sokkal szimpatikusabb (ha már beszélsz valamiről akkor tedd helyesen).
3. Kérdésemet nem személyeskedésnek szántam, de ezt már nyugodtan veheted annak. -
donceleger8
őstag
válasz
Brutális eb #16 üzenetére
Én nem érzem viccesnek a symbiant! Sőt, több hónap használat után már sokkal jobb, mint a konkurencia rendszerei. Ez van!
Úgyhogy részemről óriási piros pont a symbian miatt. Bár most még nem tervezem lecserélni az N8-at erre, de talán eljön majd az ideje ennek is! -
UFO_88
csendes tag
Zseniális készülék... WP platformal várom megvételre...
-
MR007RM
addikt
Igen van progi hozzá. Én egy "freesigner" nevü progival szoktam a telón elvégezni. A kapott tanusítványfájlokat /cer, key/ beteszem az adott helyre. Ezeket igényelni kell egy külföldi oldalról imei szám után és kb 24 óra alatt megjönnek. Majd megkeresem azt a fájlt, amit szignózni akarok és "átmosom" csinál mellé egy másikat, amit már fel tudok telepíteni. Röviden, nagyvonalakban ennyi. Lehet majd más jobban elmondja. Ha majd odajutsz és nem megy elmondhatom lépésről-lépésre is, de addig.... pár katt a dolog.
-
Jól látom micro SIM kell majd bele
-
Én már nagyon várom
Az a felhasználó vagyok aki néha telefonálásra is használja a fényképezőgépét
-
andris1602
aktív tag
fényképezős telefon. annak tökéletes
ha valakinek erre van igénye, akkor miért kéne fikázni? bár sohasem volt a kezemben meego, lehet hogy azzal szivesebben kipróbálnám.
-
lorinser
senior tag
válasz
Brutális eb #7 üzenetére
Ebben a készülékben mi a vicces? De ne azt mond, hogy a Symbian mert akkor Te leszel a vicces.
-
Alwares
aktív tag
válasz
Brutális eb #7 üzenetére
Roflkopter, nem mindegy hogy kinek az érdeme, ha valahogy mégiscsak ebben az egy készülékben található meg?
-
törölt tag
-
(An)Dante
őstag
válasz
Brutális eb #7 üzenetére
Az optikát és a képérzékelőt a Nokia és a Zeiss közösen fejlesztette, de az nem derült ki, hogy a szenzor hol készül.
-
Brutális eb
addikt
Az optika jó(nem az nokia érdeme) a készülék amibe belekerült számomr5a vicc.
-
fattyu
veterán
exif?
-
bongeszo
aktív tag
Király kamera, de kár hogy a többi része nem ilyen meggyőző...
-
feliks
senior tag
Besz*rááss..
Bár azért kíváncsi leszek a mobilarena tesztre, valszeg azért ki fog hozni egy-két dolgot, amit még nem tudunk a fényképezés részleteiről..:
Bárcsak MeeGoval jött volna..
Tényleg, Gondolom ide is meg fognak érkezni a Symbian-fanatikusok, tőlük kérdezném, még mindig kell szignózni S60v5 utáni rendszereknél? -
DIEGO15
őstag
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
A színek valahogy nem az igaziak, ettől eltekintve tényleg jó.
-
enginev3.0
félisten
Na nagyon kíváncsi leszek én erre a fényképezésre
-
Peterson_
addikt
Jó lesz ez, hiába krákognak a Nokia-haterek
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia által publikált hivatalos kameraképek után egy kínai oldal is górcső alá vette a 41 megapixeles PureView kamerát.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Battlefield 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest