- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisszalai
csendes tag
Szia, én meghagytam volna a mélységét, a 2 dines hamutartómentes kerettel beépítve ezt használhatnád hamutartónak.
-
Mennyire elég a 2Gb ram?
-
válasz
nullpoint #17 üzenetére
Nevetni fogsz, de én Chevy Lacettibe rendeltem ilyen tolatókamerát anno hasonló fejegységhez. 3000 forint alatt volt, mindeközben itthon akkoriban a gyári alkatrész (csak lámpa) ára 11000 Forint volt / pár.
Komolyan megfordult a fejemben, hogy rendelek mégegyet belőle, de találtam csak búrát olcsóbban Kínából.
Szerk.: A munkálatokhoz pedig gratula! Azon a nagy légüres téren nem kell meglepődni, gyakorlatilag egy tablet, aminek akku helyett valami kompakt erősítője van. A nagy légüres tér azért van, mert a gyári vezetékek nem érnének el a csatlakozókig, ha azokat rögvest a kép mögé tennék. Persze ez az alkalmazott átalakító esetén talán pont nem lett volna gond.
-
punisher1
aktív tag
Itt egy magyar 1DIN kihúzhatós kínai fejegység vélemény/teszt:[link]
Azt hiszem az olcsóbbakban nincs gps csak képernyő tükrözéssel tudsz navigálni lehet érdemesebb kicsit többet áldozni rá,mert úgyse rövid távra tervezed gondolom.Valamint figyelj arra,hogy ne windows CE menjen rajta hanem android s, lehetőleg magyar nyelvű OSD-vel. -
Hát olvasva a cikket (
), eszembe jutott a régi öreg Galaxy, amiben helye lett volna egy ilyennek... (már nincs meg...)
De sebaj, a cikk indíttatására lehetséges, hogy a régi öregbe (F Astra, 2000-es évjárat) beszerzek én is valami hasonlót, ha anyóka engedélyt ad rá; meg ha igényli egyáltalán.
Igaz, az 1-din magasságú, de a kis okos szorgos barátaink azt is megoldották... kihúzható képernyővel.
Olyan 70$ körül már elérhető (+ egyéb költségek). -
nullpoint
őstag
Több eszközről és böngészőből próbáltam, inkognitó és sima módban egyaránt. Nagyon idegesítő. Kizárólag m.ali.... linken tudom megnézni login nélkül, de hát a mobil nézet egy förtelem.
-
SutPet
aktív tag
szemezgettem én is a fókába egy ilyen androidos fejegységen de pont a beépítőkeret miatt nem vágtam bele, mert nem találtam olyat ami normálisan passzol és nem kell vele fúrni faragni. Na meg amelyiknél működik a bajuszkapcsolós hangerőállítás/számváltás. A kamera viszont nagyon jól jönne.
-
punisher1
aktív tag
Örülök,ha hasznos volt az írás,majd írd meg hogy sikerült ha kész.Igen jó a tolatókamera és úton van hozzá rendeltem a bluetooth-os diagnosztikát is ezt vettem hozzá:[link].Ha már egyszer rajta a program miért ne.És még tervezem a gumikra a BT-os szenzort is mert az a program is rajta a fejegységen ami mutatja melyik gumiban hány bár nyomás van.
-
-
Dißnäëß
nagyúr
Ez a tolatókamera szuper ötlet így a rendszámtábla világítás helyére.. pont kattogtam azon, hol fúrjak ki mit hozzá, erre itt a kézenfekvő megoldás
Nagyon jó, beinspiráltál. Meg is rendelem
-
nullpoint
őstag
Mind szép és jó, de aliexpress cuccokat nem lehet látni regisztráció nélkül.....
-
Köszi, hasznos cikk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest