- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
Strix Aluco #33 üzenetére
szerintem sem, de tuti nem fogják 20k alá árazni
-
Strix Aluco
aktív tag
Nem rossz ház, bár nálam még mindig az NZXT Tempest 210 a befutó ebben a kategóriában.
Ha nem cseszik el az árazást, akkor ajánlható alternatíva lehet 20k alatt. -
Akula
őstag
Ahhoz képest, hogy mekkora, alig van súlya. Gondolom azért a HDD és táp alatt nem hajlik el
-
Indy69
aktív tag
Nem tűnik rossznak ,de az a 6,5kg
-
Ati1979
veterán
Nem rossz kis kuckó!
-
matyi94
senior tag
Ha normális árban lesz, tuti megveszem.
-
Apika
addikt
Ez a kék szín sokat dob rajta! Nagyon jól mutat vele!
-
kromatika
veterán
tetszik.jól néz ki.
-
KAMELOT
titán
-
draco31
veterán
Nekem jobban tetszene a kék csíkok helyett uv zöld vagy naracs, vagy citrom szín. De így sem rossz.
-
FatalEror
addikt
Hát nekem az 6,5kg kurta.
-
r-chee
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #7 üzenetére
Ha semmit, vagy nincs ihlet, fejezzék be az "új" házak gyártását a gyártók. Amit hosszú ideje csinálnak, az majdnem egyenlő a semmivel.
Címnek én ezt adtam volna: "Sablon toronyházzal untat a Thermaltake is"
-
HANDO88
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Annyiért már Pamelába is beépítik a géped. Lesz pár extra portja, mit ne mondjak.
-
HANDO88
senior tag
Ez a házikó csak kívülről újult,belül meg lebutították. Ahogy látom a az én kis kuckóm az őse és kihagytak belőle minden ötletes dolgot. PL: mozgatható venti,légtér elválasztó,sokféleképpen variálható hdd tartó rekesz.
-
törölt tag
válasz
Pamela Anderson formájú ház, McLaren F1 formájú, Halálcsillag, Babylon5 ürállomás formájú, ami lebeg is, magától jön megy, egyben hütö is, van benne sör, mellette sütö, hogy a pizzát is meg tudd csinálni, lánctalpas, kerekes, hogy arrébb gurulhasson motorizáltan, ha Lanpartyra mész, stb.
-
tixem
addikt
válasz
gömbház ami valami talpon forog körbe
-
Croissant
aktív tag
Ott vannak a skeleton típusú házak, vagy a múltkor bemutatott alumíniumvázas kuckók, azonkívül sok "kockaház" is van már.
Nem tudom, milyen "forradalmi" újítás jöhetne még? Vissza a fekvő házakat? (Azt valóban nem sokat láttam mostanában újat.)Szerintem már túl szerteágazóak az igények ezzel a viszonylag egyszerű hardverelemmel szemben...
Ez a ház pedig tényleg elég visszafogott, szerintem semmiképp nem puccos.
-
tixem
addikt
hát nem tudom, de nekem a Zalman z11 plus az örök kedvenc, ráadásul 20 ezer alatt hozzá lehet jutni. Csak az a gond, hogy alig van olyan hely ahol kapni lehet
-
Zodicus
senior tag
Tényleg nem rossz, bár nem sok újat tud ez sem felmutatni. Kíváncsi vagyok, melyik cég tud előállni valami "forradalmi" újítással, ha létezik még ilyesmi.
-
törölt tag
Ez puccos? Ez még kifejezetten visszafogott.
-
Petyyyyy
addikt
Külsőre határeset ez a pecó. Már látom is ahogy a ház elején lévő kék - gondolom műanyag - csíkok helyét átveszik az akár hasonló színben tündöklő ledek pl.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem rossz, nekem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest