- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
DR|FTK|NG #24 üzenetére
Igen, én is ezeket néztem.
USB tényleg kell sok, mind ki volt vezetve és majdnem az egész használatban is volt.
Illetve a RAID az amihez ragaszkodom. Illetve a sok PCI-E sáv is kell, VGA, SSD-nek, meg amit a jövő hoz.
Vagy az lesz, hogy platform csere, akkor már lehet Ryzen, vagy van egy ilyen alaplap 37.500-é r(durva, de ennyi).T_chris: Mi nem kaptunk, meg a biztosítós ismerős sem mondta ezt.
Redneck: Köszi, majd lesz valahogy, addig elővettem a T420 mellé a régi Phenom II-es gépem.
A VGA-t kivettem (GTX1060), ha játszani adom a fejem, akkor a HD5770 helyére berakom. -
Pubszon
veterán
Na srácok, voltam a szervizbe.
Mivel Z77-es lapot már nem lehet kapni, így a srác Z170-et javasolt. Tudom, hogy nekem nem jó, de kárpótlásnak megtenné (vagy platformot cserélnék vagy cserélném egy jobb Z77.es lapra).
Mit hozzak fel előnynek a Z-s lap mellett (OC-n kívül), hogy nehogy valami gagyi H110-es lapot akarjon rám beszélni a biztosító?
-
Pubszon
veterán
Az áram útja úgy volt ahogy leírtad.
Csak az a furcsa, hogy mind a 3 router egyforma és az adapterük is (Dlink DIR655), ráadásul ebből kettő azonos Rev is volt, és az utóbbi egyike élte túl.
Egyik működik, egyik épp villog de semmi más élet jel, a harmadik pedig még ennyit sem csinál.
Mindegy, holnap megyek és viszem a cuccokat az Aegon által kijelölt szervizbe, hogy felmérjék a kárt.
Remélem megadják a routerekért és a dokkolóért a piaci reális árat. A monitor hátha javítható, ha nem, akkor eladom így, DSUB-on legalább használható. Legjobban az alaplaptól félek, mert 30 alatt még használtan sem lehet kapni, ha egyáltalán talál az ember.Na holnap már többet tudok...
-
Pubszon
veterán
Kb.
Esetemben úgy volt, hogy belecsapott az oszlopba, onnan a vezetéken bejött a házba (a kismegszakítót is lecsapta), majd valamelyik adapteren keresztül eljutott az egyik routerbe, utána a belső LAN hálón dolgozott, ahol 2 dokkolót tett tönkre, 2 routert a 3-ból, a TV HDMI bemenetét (egyik dokkolóra kötve), a monitor DVI bemenetét (másik dokkolóra kötve) és az alaplapi hálókártyát az inteles USB vezérlővel.
De van pár anomália.
-Amelyik router túlélte, annak az adaptere meghalt, de amelyik adapter túlélte annak pedig a routere halt meg.
-A gép hibás USB-i 2 bizonyos SanDisk pendriveot felismer, más semmit, illetve egyszer a hálókártyán is volt net kb fél percig mert el tudtam érni TeamViewerel.
-A TV hibás HDMI bemenetébe egy kábelt bedugva a TV elkezdni felvenni a hangerőt és azt jelzi, hogy a fizikai gombbal veszem felfele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest