- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revox66
tag
Wolverine egy rendkívül unalmas játék lett (igen játszottam vele huzamosabb ideig)... Prototype-ban arra mehetsz amerre csak akarsz és azt csinálhatsz amihez csak kedved szottyan. De a Wolverine... mész-mész-mész-mész-mész-mész egyszer csak fotel.. na jó nem hanem egyszer csak ellenség.

Igen ha hozzávesszük, hogy a töltési idő is elég sok volt, ami engem főként zavart a Wolverine-ban. A Wolverine nem szakít a hagyományokkal ez a tomb raider féle mászkálós stílus engem nem fogott meg, annyira nem kötött le az a játék mint a prototype.

-
Revox66
tag
Én nem is tudok, mit mondani manapság mi jó játék az embereknek.??
Én játszok vele szerintem egy 10 -es skálán 8 pontot biztos adnék neki.
Nincsen über grafikája, jobban optimizált mint pl. gta4, nem tűnnek el a textúrák vagy én nem tapasztaltam ilyent. Látótáv is jó benne, ötletesek az átalakuló módok is, egyedül a kocsik kidolgozottsága, ami kicsit gyér lett, de ez legyen a legkevesebb!!! Én mindig is szerettem az ilyen egyszemélyes hadsereg című alkotásokat, főleg ha az illető még szuper erőre is szert tesz.

miért kellett ennyire lehúzni? jah és mi köze van ennek a farcry 2 -höz, attól sokkal többet vártam..
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest