- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
flesli
tag
Ötletnek nem rossz, de szerintem nem életképes. A PC-vel is az a bajom, hogy mikor úgy érzem, hogy na akkor kellene esetleg egy Proci csere, addigra foglalat váltás volt, ami miatt akkor lehet alaplapot is cserélni, persze akkor már a memóriát is újra kell cserélni, viszont akkor nagyobb táp sem ártana
Itt is ez lenne gond, meg valaki irta, hogy ha idővel jobb kamerát akar akkor csak azt cseréli, vagy esetleg jobb kijelzőt, viszont hogy a teló ezekkel ugyanúgy működjön akkor ramot meg procit is lehet cserélni.
Meg a méretét alaposan megnővelné szerintem.
Annak esetleg lehetne értelme, hogy azt mondod a gyárnak, hogy nekem kell egy s4 z1 akármilyen hardver, de 4,5 el ilyen meg olyan felbontású kijelzővel ezzel a kamera modullal stb, viszont ez meg a gyártási költségeket nővelné meg.
Na mindegy kiváncsian várom, hogy mi lesz belőle, akár jó is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged