- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Netfone
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
No látod lehet ezt így is.
Arra gondolunk itt néhányan, hogy ha csak azt a programot engeded ki UAC megerősítés nélkül, akiről tudod, hogy mit csinál/nem kártékony az nem egyenlő azzal, mintha kikapcsolnád az UAC-ot. Értsd meg ez csak egy "script" ami elvégzi helyetted egyetlen egyszer minden egyes alkalommal a gépies Igen-re kattintgatást! Kérdezem én mivel jobb/biztonságosabb az, hogy ha a TC esetében minden egyes alkalommal rákattintok a Yes-re és úgy kap rendszergazdai jogokat vagy ezt elvégzi helyettem ez a script?
Így is úgy is szabad kezet kap a program nem? Azt meg mindenki had döntse el maga, hogy melyik programnak szeretne állandó rendszergazdai jogosultságot adni! Mellesleg én amióta az eszemet tudom nem emlékszem(mindig is be volt kapcsolva az UAC-om oprendszer szinten), hogy bármikor is nemet kellett volna nyomnom bármely programnál az UAC Igen/Nem kérdéspárosánál, az is igaz mindet én indítottam rendsz.g.-i jogokkal. Ha meg egyszer így indítom miért is nyomnék rá nemet? Nem értem az aggodalmad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest