- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
2a, Ezeket a hasznos és "észrevehetetlen" dolgokat nem lehetne az UAC nélkül egy másik programmal megfogni?
-Miért kell külső progi?
-Mert az tanítható és nem kérdez. Illetve talán többet is tud mint az UAC.
Azaz, egy sima netezős stbstbstb. alap (nem melós) gépre jó az! Ha másoknak kell rendszer és telepítek, akkor uac maradjon csak bekapcsolva.2b,
Azt miért ne tudnák úgy megírni, hogy csak az UAC férjen hozzá, még Én se? Nem hinném, hogy komoly gondot okozna. Rengeteg tűzfal, vírusírtó vagy akár antispy program tudja ezt. Még "önvédelem" is van ezekben. Nyilván feltörhető, mint minden. De valszeg az UAC is megkerülhető ilyen szinten.2c,
Szerintem túlságosan le akarod egyszerűsíteni a dolgot. Vannak átmenetek is. A win7 nem az (csak?) uac miatt jó, hanem ezer más dolog miatt. Sok helyen még mindig XP-t használok. De erre meg van az ellen tábor, aki ugyanilyen "ellenzősen" mondja a magáét, hogy az XP teli van lyukakkal. Lehet, de ésszel(tűzfal, stbstbstb) talán az is van elég biztonságos.
(amúgy nem egyszer találtam mások gépén nem oda illő process-t, a 40 másik mellett és ezzel nem arra akarok célozni, hogy májer vagyok, hanem arra, hogy egy pici odafigyeléssel és google-el ezeket is ki lehet szűrni... ha már valaki nem akar vírusírtót meg egyebeket használni) -
Realradical
őstag
Az a baj, hogy amennyiben írok egy Petike.exe progit, megetetem egy kulturáltan megírt manifest fáljllal és mikor te indítod szolgaian megkérdi tőled a Win7, hogy ennek a proginak kell az admin jog adsz-e neki. Mivel neked minden vágyad, hogy a Petike.exe-vel zabot hegyezzél megadod neki (ugye nem mondja meg mire kell, esetleg adsz neki egy run as admint) aztán már szét is barmoltam a gépedet a Petike.exe-vel, mert semmi nem akadályoz. Lehet egyébként Petike.msi is, azzal is kérhetek a településhez admin jogot tőled.
Jó dolog az UAC, de inkább olyan gépekre ahol van egy fix image és azt nemigen változtatják azt, pl. céges környezetben. (ott meg annyi a baj, hogy tele vannak VB-s régi progikkal amik eldobják a hajukat miatta)
Ha valakinek otthonra napi dolgok mellé kell védelem az UAC önmagában nagyon kevés. +1-nek jó, de nem olyan varázslatos mint itt be van állítva pár helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- AliExpress tapasztalatok
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Küszöbön az androidos PC-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest