- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy jópofa programnak tűnik... Ahogy elolvastam a cikket róla, le is töltöttem és próbálgattam kicsit.
Észrevételek:
- Az elején, amikor felajánlja, hogy megkeresi a zenéket a gépen, érdemes kiszűrni az 1MB-nál kisebb darabokat, valamint nem árt az .m3u-kat és .pls-eket elszigetelni, mert nem nagyon szereti őket. Nekem egy 4500 track hosszú playlist feltérképezésénél kiakadt a program. Az adatbázist szépen feltöltötte azért...
- A rendezgetés és a szerkesztegtés az tényleg egyszerű vele. Auto-Tagging nagyon jó szolgálatot tesz. Ha esetleg nem találja meg a program automatikusan az album info-t, akkor kézzel is frissíthetjük, két kattintás...
- Ami tetszik még benne az az, hogy több szám info-ját is lehet egyszerre módosítani. Például ha van egy albumunk, aminek "Béka" a neve minden szám id3Tag-jében, akkor kijelölhetjük az albumon található zenéket, jobb klikk, Properties, és egyszerre módosíthatjuk az Album nevét. (Ezt én eddig egyesével csináltam...)
- A beépített Audio Player-nek szép hangzása van. (Legalább is Audigy 2 ZS + Sennheiser HD202 párossal szépen szól. Valamivel szebben, mint a Winamp)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest