- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezett egy új Garmin gyerekóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz Xiaomi 16
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Szerintem 40k csak a prociért már sok, főleg, hogy csak kevés alkalmazásban övé a főszerep. A grafikus gyorsítás van az előtérben és szerintem inkább arra érdemes egy kicsivel többet és a procira egy kicsivel kevesebbet költeni.
De a teszt jó lett és az i5 is meglepett, hogy ilyen jó. Ez már beépített grafikus maggal van?Atee, ezzel sokak véleményét fogalmaztad meg. Azért mert a csúcskonfigra írt játékok nem mennek, az senkit nem érdekel. A játékok 90%a így is tökéletesen fut. A BC2 pont egy jó példa a proci igényre.
Az meg egy természetes folyamat, hogy ahelyett, hogy környezettudatosan mindenki sokáig használná a gépét, az idióta gyárak ontják magkból az újabb meg újabb dolgokat (szerintem feleslegesen). És emellé jön az, hogy elvileg a kisebb csíkszélességen gyártott lapkáknak olcsóbb az előállítási költségük, gondolom a gyártási technológia is javul de az árak csak az AMD-nél szoktak csökkeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest