- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagaddt
aktív tag
Érdekes lett ez a cikk!
Lehet, hogy ritka madár vagyok, de így az egyetem vége felé kibaszottul számít miért és menyit adok.
Tehát az hogy az Intel procija jobb vétel volna átlag felhasználónak lehet, de ezek szerint én nem vagyok átlag felhasználó? Eddig nem tudtam!
(azon azért töprengjünk el hány diák végzett mostanában és hányan járnak jelenleg is még műszaki felsőfokú oktatási intézménybe. Ma pedig már alap követelmény, hogy a munkájukat klasszikus módon is és számítás technikai eszközökkel egyaránt képesek legyenek elvégezni.)
Szóval ha ugyan azon az áron kapok egy gyakorlatilag lényegesen jobb teljesítményű processzort (a mag aktiválásról már ne is beszéljünk) és nem csak, hogy olcsóbb lapban is elketyeg, de (ÉS ERRE A CIKK NEM TÉRT KI vagy ha már enyire belemegyünk a részletekbe mondhatnám halgatott róla részlehajlóan) abba az olcsóbb lapba aztán bele lehet pakolni később akár egy hatmagos Phenom II-t is ha mégis pénz áll a házhoz!
Ja bár gondolom le jött, de nekem aki szintén még ebben az árkategóriában keresgél nagyon fontos a render idő, de drágábbra egyszerűen nincs pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Intel I3-10100 / Beszámítás OK!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest