- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy20
tag
tapasztalat: én is ezzel a céllal vettem X2 550-et, és jó is lett, de kb semmire nem használom ki a plusz 2 magot, szóval alapon megy, amit játékot néztem minden ment rajta, az "átlag" progik úgyszintén.
Amúgy az enyém január első felében készült porc, de gond nélkül viszi, szerintem az AMD nem nagyon akarja ezt a "plusz motiváló tényezőt" az AMD cpu megvételére eldobni.
-
lsc
nagyúr
Itt az apróban egy kis felárért vehetsz tesztelt procit.
Más : Egyébként a ha az itteni végszó rendben van akkor ide [link] mit kellett volna írni ? A magfeloldás meg már nem egy embernél rendesen működik, olyan áron meg verhetetlenek a B5x procik. Fogyasztásuk netezésnél és hasonló dolgoknál nem különbözik az X2-től ha meg kell a teljesítmény akkor ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest