Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
CsendesMark #167 üzenetére
Erre én is válaszolok mán'.
Azért nem halasztották el, mert minek? Kit érint ez a hiba valójában?
Az emberek nem az "ilyen" híreket jegyzik meg, hanem azt, hogy egyes médiákok' ezt hogyan tálalják (merthogy az eredeti hírt az emberek nem fogják elolvasni, abban biztos lehetsz)... ...és ha úgy tálalják, az emberek jó részének az AMD lesz a szar. Ott van pl. a "nevezetes" szept. 11-én történt "terrortámadás"; ha valaki, megfelelően értelmes, gondolkodó ember megnézi a róla készült felvételeket (pl. a CNN logóst), látja, hogy az úgy nem történhetett meg, ahogyan a média tálalta. Sajnos az emberek többsége tömegben hülye, ezzel nincs mit tenni, és mivel egyre több az ember, egyre nagyobb a tömeg, ergo egyre több a hülye is. A marketingnek túl nagy szava (befolyása) van, az a baj.
-
brd
nagyúr
Szerintem nincs sok felhasználó akinek 4 modul van a gépében.
Nyilván, de a probléma az, hogy az ilyen hírek hatására (főleg, ha mondjuk valami hatásvadász, nagy olvasottsággal bíró portál is felkapja, pl. mint nálunk az index) a legtöbb, felületesen hozzáértő ember azt gondolja, hogy AMD=hibás CPU, ezért nem akar majd azt venni. A CPU életciklusa alatt ez a probléma valóban kb. a vásárlók 0.01%-át fogja érinteni (és lehet, hogy túloztam).
-
brd
nagyúr
Remélem, emiatt a hiba miatt majd jó óccsón' adják el a vérpistikék a CPU-ikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest