Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Aha, értem. Az az éppen megfogja inkább éppen megelőzi. Éppen megfogni inkább a F.E.A.R. alatt fogja megg "éppen", CPU limites beállítások mellett.
Ahhoz képest meg szerintem szép eredmény egy 3GHz-es procitól, hogy "éppen" megfog egy 3.2GHz-est, miután az a 3.2GHz-es durván 5x drágább.
Attól függetlenül érdekes, hogy a Crysis csak most nem számít "az is csak 1"-nek, mikor az Phenom II-k c2c verik a Core 2 Quadokat.
Nyugi, már csak hogy ne ferdítsek... nagy felbontásban (1680x1050) már van köztük kemény 10%.MOD: off
-
leviske
veterán
válasz
Joachim21 #88 üzenetére
Mi lenne, ha több tesztet megnéznél, mielőtt elkezded okítani a népet?
Nem beszélt hülyeséget, tényleg van olyan teszt, ahol CPU limites beállítások mellett, pl Crysis-ban az ALAP Phenom II 940 veri az ALAP Core 2 QX9770-et...
tzsolesz kollégát pedig szerintem nem kell kioktatni, valószínűleg tisztában van vele, hogy mit miért ír.
-
leviske
veterán
Legalább már értem, hogy miért késik a 925...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged