- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
egy "iciripicirit" másképpen működik mint a PlayStation Eye...
- 3D-ben lát ezáltal helyesen érzékeli a testhelyzetet
- nem egy RGB kamera képéből próbál bűvészkedni hanem infrakamerával dolgozik, szóval lekapcsolt villany mellett is lát...komolyan nemértem hogy miért jó érzés ez, hogy 0 tudással itt dobálóztok azzal, hogy "így bukás lesz, úgy bukás lesz"... nem kéne az eddigi mozgásérzékelős szerencsétlenkedésekhez hasonlítani (PS Eye, Wii, PS Move), és nem azokból kellene kiindulni, hogy ha azok gázok akkor ez is...
-
oO7
őstag
itt egy videó... 49:10 -nél kezdődik egy ilyen techdemós rész... asszem magáért beszél... (ha előrébb tekertek még bemutogatnak pár kinect -es játékot is)
-
oO7
őstag
kíváncsivá tettél... hol látod te ezt a rengeteg kinect fikázó videót ? mert én azért figyelek RSS -en egy pár portált (engadget, gizmodo, neowin, összes prohardver oldal) és semelyiken nám láttam olyan híreket amik akár árnyaltan is arra próbálnának utalni, hogy hát talán a kinect még sem lesz akkora nagy szám... sőt
-
oO7
őstag
jóóóólvan leülhetsz... egyes...
1. ülve működik
2. ezen a mostani videón valszeg egy kicsikét a vakuktol zavarodott meg (plusz szerintem messze voltak tőle a lányok bár ezt csak tippelni merem a videó alapján)
3. világosan megmondták hogy ez komoly játékoknál kiegészítést fog nyújtani és nem feltétlenül lesz önállóan használható... nem csak a kinect pontossága (vagy hát ugye pontatlansága) hanem alapvető ergonómiai okok miatt sem feltétlenül lenne célszerű pl autós játékot CSAK ezzel játszani... viszont egy kormány + headtracking már visz "némi" pluszt a játékélménybe...mellesleg szerintem te vagy "napról napra" szánalmasabb ezekkel a benyögéseiddel
-
oO7
őstag
a koncepciót tekintve, az ésszerűség határain belül* kb ez A megoldás a kontroller nélküli játékhoz... legfeljebb a felbontást növelik majd a pontosság miatt és az fps -t a latency csökkentésére... de az alapelképzelés nem valószínű hogy változni fog
*nyilván fel lehetne állítni a nappaliban egy motion-capture studiót is...
-
oO7
őstag
ha jobban megnézed, a jobboldalinak jelzett, hogy mennyen balra... és mellesleg az szerintem a játék jelzése és nem a kinect -é... amúgymeg az infra kamera képét befolyásolja egyáltalán bármi is az általunk látható fénytartományból (pl villódzó vaku) ?
nekem az lenne a tippem, az egyetlen hiba az lehetett, hogy túl messze voltak a géptől (és pluszban talán túl közel is egymáshoz)
a_n_d_r_e_w: elvileg a 3D teret kettő infra kamera képe alapján képzi... és középen van egy hagyományos RGB kamera
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged