- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Lehet, hogy tényleg jó lesz (úgy legyen), de eddig nem találkoztam egy olyan videóval, ami meggyőző lett volna. Persze ha van, szívesen megnézném.
Eddig csak marketingvideókat, meg shakycames felvételeket láttam, amiből semmi lehengerlő nem derült ki. Így én még szkeptikus vagyok kicsit, bár bizakodom. -
BiP
nagyúr
Ismét totál semmi összefüggést nem véltem felfedezni a csajok mozgása és a karakterek mozgása között. (a futó úgy is ugrott, hogy a csaj nem ugrott fel)
Persze a körülmények meg siralmasak voltak, a csajok meg hülyék.
Mondjuk így is tök közel álltak egymáshoz, a gép meg folyamatosan egymás felé terelte őket még jobban.
A végén tényleg ennyitől elfáradt voltna a narancsruhás csaj?Egyszer kíváncsi lennék végre egy szobai, kameraállványos, nem ficergős olyan felvételre, ahol a képernyő is látszik, meg a játékos is. Mert eddig semmi normális konkrétum, és az eddig videók siralmasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest