- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Amit csinálsz, az nem flame, hanem off topik (szervesen nem a témához illő hozzászólás).
A flame angol szó jelentése láng. Akkor flame-elnél, ha azzal jönnél percenként, hogy:
"minek kínlódsz linux-szal, amikor az sz@r, használj inkább bármi mást, meg különben is"Amit most csináltam, az is off topik, meg is nyomtam a kis gombot a hozzászólás elküldése előtt, ettől lesz ilyen szép szürke, hogy akit csak a témához illő hozzászólás érdekel, az enyémet átugorhassa.
Sok sikert a Fedorához
-
-
-
-
-
ViZion
félisten
...és gratula a #400. hsz-hez is
Van egy érdekes program, a lemezhasználat elemző -mániám a futtatása
Fedora alatt nézem, 6,08 GiB használt terület. Adataim, doksik, filmek, stb. másik partíción, azzal nem foglalkozom.
/Home legnagyobbja: .xbmc adatbázisa, ~105 MB -ide tölti a borítókat, zeneszöveget, meg amiket még kérünk.
Az /usr/share/locale 546 MB - de kitakarítása nem jó ötlet, pár program hisztizett miatta. Szeretném megérteni, hogy angol, német és magyar mellé minek kell még 596 nyelv... Azért még nem adtam fel, átrakom HDD-re, és amikor vmi hiszti van, azt a nyelvet visszarakom.
A következő 420 MB icon... ennek a fele csak az Oxygen icon pack, meg benne 180 MB cache... jajj.
Az /opt könyvtárba kerül pár kézzel telepített progi, nálam a Libre Office (nem vártam meg, h megjelenjen a frissítés...) és a Sweet Home 3D van, ezeknek kell ~640 MB.
Összességében így néz ki, temp ramban, Chromium cache merevlemezre irányítva. ööm, bódottá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mobil flották
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest