- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jiayu G2F
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó a kezdeményezés

Bár sok esetben néha annyira triviális a problémák megoldása, hogy az arcát letépi az ember, csak a user ad félrevezető infókat.Amúgy a vírus- és trójai programok, botnetek, popupok ellen tök jó megoldás, ha nem Winnyózt ghasználunk. Ugyanis vírusok szinte csak arra vannak...
"Fájlok sérülése vagy eltűnése"
Nem csak HW okozhatja, ill. ha már az okozza, akkor az eszköz teljes tartalma veszik el inkább... Amikor csak 1-2 dolog tűnik el, az inkább sw gond, vagy user error.
(Kölcsönadtam egy winyót, nekem Linux-szal teljesen jó volt, havernál az XP meg kb. hetente írásvédi az egészet
Na erre varrjunk gombot
)@ollie : Na most a kártevk bejutásának egy legbiztosabb módja, ha rosszul használjuk az oprendszert.A közvetlen ok ilyenkor a kártevő, a közvetett meg a buta user.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na erre varrjunk gombot