- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
Hát ez egy hatalmas sztori!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #11 üzenetére
Az én vörösboros pörköltem az is ette kétpofára, aki viszolygott a boros felöntéstől.
Kár, hogy bár tudok főzni, magamat nem kényeztetem. Lustaság az oka.
-
Vakegérke
félisten
Érdekes lenne, ha a pásztorból készülne az ebéd.
Részemről úgy készítem, hogy marhalábszárból pörkölt jó sok hagymával, pirospaprikával, őrölt borssal, és amikor már majdnem kész, akkor rakom bele a felkockázott krumplit. Ekkor már természetesen meg is van sózva szájíz szerint. Mennyiségtől függően zöldpaprika szeletek is vannak benne, és nem sajnálom a fokhagymát sem. Elengedhetetlennek találok néhány macskapöcsű paprikát, éppen annyit, hogy csípjen, de ne marjon.
Régi trükk.
Amikor már a hús rotyog a fazékban, lábosban, kondérban pirospaprikás, fokhagymás, macskapöcsű paprikás, zöldpaprikás, megsózott alapon, addig forgatom, míg "kifehéredik". Hideg vízzel épphogycsak felöntöm, masszírozom tovább. Mikor már zsírjánál tart, ismét egy kis víz. Ezt cirka háromszor megismétlem. Lehet, hogy közben kicsit odakap a husi, de hogy a szaft fincsi lesz, az biztos.
Na, ekkor zuttyantom bele a krumplit, időnként átforgatom, és csak akkor öntöm fel vízzel, amikor már vagy üveges, vagy odakaptak a csücskei. -
potyautas
tag
válasz
Thunderzolee #4 üzenetére
Ettem én is cseh gulas-t. Ne mondjátok senkinek, de szerintem veri a magyar változatot. A magyar gulyásleves, krumplileves disznóhússal, míg a cseh gulas marhapörkölt. Attól speciális, hogy knédlivel kell tunkolni.
-
Tutu7030
veterán
-
De legalább ízlett is?
Ilyenkor össze lehet hasonlítani a magyar verzióval. -
potyautas
tag
Örülök, hogy tetszett. Pedig nem is sikerült olyan jól visszaadnom, mint ahogy Ágnes mesélte.
-
Vakegérke
félisten
Sikerült megnevettetned. Aranyos történet.
-
moonlight115
őstag
Ez tetszett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest