- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Mit lehet tenni, ha a kamera nem olvassa a QR és bar kódokat? Pár hete használtam, nem volt baja. Gyári Mi camera (14.0.2.0, TKCEUXM)... Más szkenner alkalmazások működnek pl Simple pay... De pl. A Tesco scan & shop egyáltalán nem szkennel semmit.
A kamera appban be van állítva a QR szkennelés, de nincs hatása.,...Mi történhetett ? Hogy állítsam vissza?
-
drdr
senior tag
Ismét megpróbáltam flashelni a telefont. Bő egy hét után még nem volt boot loader nyitás engedély, de a mai napon sikerült nyitni.
A letöltött fastbootos image 13.0.3.0.SKCEUXM.
Elindívta a flashelést, anti rollback protection error jön. A jelenlegi érték 1. Így a letöltött rom 0.
Szóval egy így nem fog felmenni.
Bár a flash_all_lock.bat-ot elnézve ez az ellenőrzés simán kiiktatható...Érdemes ezzel szenvednem? Van akinek már 13.0.3.0.SKCEUXM van a telóján és hivatalos úton érkezett vagy unlock nélkül tüdta telepíteni a recovery-t pl.? Megtudná nézni annak mi az anti rollback kódja?
Köszönöm.
-
drdr
senior tag
válasz
Viktor0610 #144 üzenetére
Mindenféle helyre másolva próbáltam, belsőtár root, sdcard root, downloaded_rom folderben.... Átnevezve update.zip-re, bootoláskor volume+/- gombbal egyszerre.... Semmi.
Szerintem nincs más lehetőség már.
Próbáltam unlockolni, és fastboot romot flashelni (majd lock), de várni kell 168 órát....az unlockra.... Szóval egy hét múlva visszatérek rá....
-
drdr
senior tag
válasz
Viktor0610 #142 üzenetére
Köszi a választ.
Ezt a 3 pontos módot próbáltam már, de nem működik:
"A frissítés ellenőrzése sikertelen. Sorry, flash to this stable version is not allowed."Ilyenkor mit lehet tenni?
-
drdr
senior tag
Még egyszer letisztázva:
MIUI Global 13.0.10 (RKCEUXM) van a telefonom. A miuirom oldalán látom, hogy van már 13.0.2.0 és 13.0.3.0 SKCEUXM, mindkettő recovery és fastboot, OTA nincs.MiFlash-el próbáltam a fastboot romokat feltenni, de lock state miatt nem lehet. A recovery-re nem volt lehetőség az alábbi programokkal.
MiFlash Pro 7.3.706.21és MIFlash 2022.5.7 verzióival próbálkoztam....Van lehetőség, hogy bootloader nyitás és/vagy adatvesztés nélkül frissítsem a telefont?
-
drdr
senior tag
válasz
Viktor0610 #138 üzenetére
Igen, valóban, rosszat írtam be. 13.0.2.0 és 13.0.3.0 SKCEUXM van már...
De a kérdésem akkor is az, hogy mi a módja, hogy felmenjen rá? -
drdr
senior tag
Hello,
MIUI Global 13.0.10 (RKCEUXM) ragadt a telefonom. A miuirom oldalán látom, hogy van 13.0.13 és 14 is illetve ezekhez OTA frissítés.
Hiába töltöm le az OTA 13.0.10-13.0.13 és 13.0.13-13.0.14 frissítéseket, nem tudom feltenni, azt mondja:
"A frissítés ellenőrzése sikertelen
Could'nt verify update package. Update via USB instead."Az is látom, hogy van már 13.0.2.0.SKCMIXM és 13.0.4.0.SKCMIXM, mindkettő recovery és fastboot, OTA nincs.
Hogyan lehetne ezekre frissíteni a telefont anélkül, hogy bootloadert nyitok és/vagy elveszne minden adat?
MiFlash-el próbáltam a fastboot romokat feltenni, de lock state miatt nem lehet. A recovery-re pedig valami más hibát írt.
MiFlash Pro 7.3.706.21és MIFlash 2022.5.7 verzióival próbálkoztam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged