- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kantiszepi
csendes tag
Az én esetem több, mint 1 éves. Annyira emlékszem, hogy egy teljes hetem ráment, kutattam a megoldást iránt, minden lehetőséget kipróbáltam és használtam a félig működőképes telefont. A reménytelenség kellős közepén találtam valami xda-s posztot, hogy persist flash fastboot rom-ból. A probléma megszűnt, cserébe néhány hónappal később kiderült, hogy a strong integrity-nek végleg lőttek (mert a xiaomi a persist partíción tárolja az egyedi hitelesítési kulcsokat).
[ Szerkesztve ]
Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......
-
kantiszepi
csendes tag
-
kantiszepi
csendes tag
-
kantiszepi
csendes tag
válasz
junior11 #6256 üzenetére
Poco F6. Az árához és az X3 Pro-hoz képest nagyon nem vagyok vele elégedett. A kamerákat rosszabbnak érzem, az akksi max. csak 2 napig bírja, pörgősebbnek nem mondanám (gyári zárt rendszeren), a Xiaomi elfelejtette hitelesíteni ARCore-ra. Összességében nem szeretem annyira, de elnézve a piacot, részemről másik telefonnal sem lenne másképp.
Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......
-
kantiszepi
csendes tag
válasz
szabzoltan1 #6225 üzenetére
Ugyanígy járt rokonom hónap elején, akinek elajándékoztam (sokmindent megélt nálam, nem hittem, hogy meghal).
Hajszárítós melegítéses módszerrel (szétszedés után direktben a SOC-t fűtve), a Poco feliratig 1x eljutott, utána fehér kijelző és végül teljes sötétség, még a led se villant fel.
A #6145 hozzászólást alapul véve tegnap fluxszal felmelegítettem (SOC-t és a PMIC-t is), bekapcsolni nem tudtam, de legalább a led villogás visszatért.
Még nem adom fel, hátha sikerül feléleszteni.[ Szerkesztve ]
-
kantiszepi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos egy elég amatőr hiba (vagy inkább ismeret hiánya) miatt stock rom alatt örökre elvesztettem a CTS profile match-et. (Cirka 1,5 hónapja kipróbáltam egy custom rom-ot, de túlságosan hozzászoktam a miui kényelméhez, így 2 nap után vissza is váltottam stock rom-ra. Közben valami hiba csúszott a gépezetbe, mert sérült a persist partíció, amit több fórum átnyálazása után fastboot rom-ból flash-eltem. Nemrégiben viszont kiderült, hogy ezzel a művelettel a CTS match-nek végérvényesen annyi.)
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg melyik custom rom megy át root (+Magisk) és egyéb mókolás nélkül a Safetynet-en és a Play Integrity-n?Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......
-
kantiszepi
csendes tag
Xiaomi.eu-n voltam 1,5 évig, egyszer sem rootoltam, mégis rátette a keresztet a google szórakozása.
Ha egy nyavajás játék látja pl. a custom recovery jelenlétét és emiatt nem hajlandó elindulni, akkor a google a kvázi saját renszerén úgy garázdálkodik, ahogy akar és tilt le funkciókat bármilyen, neki nem tetsző okokra hivatkozva.[ Szerkesztve ]
-
kantiszepi
csendes tag
válasz
junior11 #5646 üzenetére
Ez azért lenne nagyon szomorú, mert a Pad 5 ugyan ilyen hardverrel rendelkezik, az F3 meg hasonló korú modell. Tehát nem lehetne ráfogni se a hardverre, se a korára, hogy nem szerepel a listán.
Bár személy szerint annyira nem bánnám, ha nem kapná meg. Tapasztalatom alapján szoftveres fronton évek óta pocsék teljesítményt nyújt a Xiaomi, kár lenne egy, most kb. jól működő telefont egy tákolmánnyal gajra vágni.Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......
-
kantiszepi
csendes tag
válasz
#61872278 #5645 üzenetére
Bár én más, a xiaomi.eu-s csapat ajánlotta oldat használtam, de valószínű ez is megfelelő lesz.
Lehet, nem a teljes ROM-mal, hanem csak az OTA csomaggal érdemes megpróbálni.
Több Xiaomi telefon is átfutott a kezemen és nekem nem voltak ilyen gondjaim a manuális frissítések alkalmával.Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......
-
kantiszepi
csendes tag
válasz
szita.erno #5632 üzenetére
Érdekes, mert ezt a frissítést visszavonták (korábban legalábbis úgy volt). Tele volt hibával nem csak az EEA, a Global is (ezáltal a xiaomi.eu rom is). Egy rémálom volt ez a verzió, nagyon sokat szenvedtem vele, és csak sokára jött a 14.0.2-es javítás.
Ha felfrissíted és bármi rendellenességet észlelsz, valahogy fel kell varázsolni a 14.0.2-es verziót.[ Szerkesztve ]
-
kantiszepi
csendes tag
válasz
#61872278 #5615 üzenetére
Minden patent működik (a Telekom elindul, de tovább nem tudom, mert Vodás vagyok).
Nekem az volt a tapasztalatom, míg nem zárt a bootloader, addig még a gyári rendszerrel sem működnek a dolgok.
A BKK-val csak annyi gond, hogy valamiért nem támogatja a (vár)megyeszékhelyek tömegközlekedési eszközeit
.
Egy másik csodás alternatíva a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kreálmánya is lehetne, de mikor beütött a krach, ez is beadta a derekát.Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......
-
kantiszepi
csendes tag
válasz
#61872278 #5563 üzenetére
Üdv.
A google szórakozása (és az ebből fakadó minimális anyagi kár) miatt én kénytelen voltam záros határidőn belül megoldást találni, így visszaváltottam xiaomi.eu-ról a gyári rendszerre, zárva a bootloadert. Ez tűnt a legegyszerűbbnek miután a szájbarágós root-olós, IntegrityFix-es leírást követve is csak rosszabb lett a helyzet.
A buszbérletem Simple-ben volt/van és ha egyik pillantról a másikra szivat meg ez a retkes google, akkor nincs érvényes bérletem, mint ahogy ez egyszer már előfordult.
Amíg nem fejezik be az unatkozást a google-nél vagy találnak ki custom ROM-okra néhány másodperces megoldást, addig szenvedek a gyári hulladékkal.Tehát, ha valamit szeretnél a gyári rendszerből megtudni, én esetleg tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
kantiszepi
csendes tag
-
kantiszepi
csendes tag
Sziasztok!
Eddig azon felhasználók táborát erősítettem, akiknek semmi gondjuk nem akadt a telefonnal, így csak szótlanul élvezik a készüléket. Egészen máig, mikor már mindent kipróbáltam egy felmerült probléma megoldása érdekében.
A szükséges alapismeretek:
Tavaly tavasszal tértem át Xiaomi EU romra. A rendszer minden tekintetben nagyon patent volt. Ahogy kiadaták a MIUI 14-et, raktam is fel. Kicsit nehézkes volt az indulás, de megszoktam a változásokat, és majdnem tökéletes.A probléma pedig a következő:
A frissítést követően Simple-ben rögzített kártyával nem tudok érintéssel fizetni. Ahogy érintem a terminálhoz, azonnal átvált a Google Pay-be, pedig a Simple az alapértelmezett és csak arra van állítva, a terminál pedig elutasítja a kártyát. (A G Pay-es ablak viszont nem tartalmazza a Google-nél rögzített kártyámat. Furcsa...)
A Google Wallet telepítve volt még az első néhány próbálkozásnál, de remélve a megoldást később eltakarítottam, meg a valahogy utána maradt Google Pay appot is (ennek ellenére a G Pay ott maradt opcióként az NFC menüjében. Ez is fura...) Simple reinstall is megvolt. Kutakodtam is, hogy esetleg a Simple szórakozik-e, de nem találtam semmi erre vonatkozó adatot.Van-e bármi ötletetek, mi okozhatja a problémát és hogyan lehetne orvosolni factory reset nélkül (erre nincs időm jelenleg, de kedvem se nagyon)?
-
kantiszepi
csendes tag
-
-
kantiszepi
csendes tag
Elméletben az Mi Fit képes a telefonnal a lépéseket számolni, gyakorlatban nekem nem csinálja. Emiatt én a Xiaomi Health appot használom erre (apkmirror-on elérhető). Közelebb van a valósághoz, mint az Mi Band 3-mam mérései.
[ Szerkesztve ]
-
kantiszepi
csendes tag
3 hónapja váltam boldog Poco X3 Pro tulajjá, 2,5 éves Redmi Note 6 Pro-t leváltva. A Note-ból az NFC és egy jó kamerarendszer hiányzott a leginkább, emiatt korábban nézegettem az X3 NFC-t is, de vártam valami jobb ajánlatra. Ugyan a kis tesó után a Pro szenvedett némi hátrányt, viszont az én szemszögemből a Note-hoz képest csak előrelépést történt. És pont ez volt az igényem, amit elfogadható árcédulával kaptam meg.
Családom egyébként meg van áldva a Xiaomival: 3 egymást követő Redmi Note generáció és egy Poco F1 talált gazdára nálunk, így némi tapasztalat alapján inkább Poco-t választottam, mint Redmi-t.Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest