Hirdetés
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
mobilizmo #2601 üzenetére
Ezeknél a fogyasztás összehasonlításoknál ezért kell vigyázni. Nem mindegy hogy wifin van-e éjjel, ha mobil hálózaton akkor 4g vagy 2g, milyen a térerő, stb. Tudom hogy ezeket tudod, de pont ezért abban az összehasonlításban jobban bízom, amikor ugyanaz az ember rak fel 2 romot. Rankesz 15-20%-a tényleg sok, szerintem 3-5 egy teljes éjjelre vállalható nem repülő módban.
Trailblazer - amúgy mi van ha visszaraksz egy komplett mentést twrp-ből? Nem bootol be? Vagy mi történik?
-
Blizzardking
őstag
válasz
mobilizmo #2597 üzenetére
Van olyan hogy a rádió készenléti fogyasztása sok. Nem feltétlenül app eszi. Repülő módban 10 óra alatt lemegy 1%-ot, ha meg hálózatra csatlakozik akkor 8-9-et.
jonnyjoker - Nem a romok közti átállásról volt szó hanem arról hogy létező backupot nem tudsz visszarakni. A data partíció nemcsak az appokat tartalmazza hanem az összes beállítást. Ha vissza kell állni egy működő rom-ra, ki s fene akar végigmenni az összes beállításon a csengőhangoktól kezdve az összes képernyő beállításon át a párosításokig, eszközökig? Amit mondtál az bocs de nem alternatíva még negy jóindulattal sem. Nem te tehetsz róla, meg nem is a fejlesztők, de ez így béna. Az igaz hogy akinek ez így nem jön be, annak dupla áron kell keresnie valamit.
Crdroid+Quantic kernel kombót megnézhetné valaki, állítólag nullát merül, hasonlóan a miuihoz.
-
Blizzardking
őstag
válasz
rankesz #2584 üzenetére
Végigolvastam a cdroidos xda topikot. Van rá valami kernel amivel nagyon jó*. Most nem ugrik be a neve. Ha csak a miuival tudja a gép azt a híresen jó fogyasztást, és a közel nulla készenléti merülést, az olyan mintha egy iszonyatosan jó nőnek aki rajong érted, büdös lenne a szája.
Van pár rom amit szeretnek odaát. EvolutionX, Syberia, Arrow, Hentai. Pont ezért kéne egy normális twrp mert ennyiféle romot kell végignyálazni, hogy ne is merüljön és az értesítések is megjöjjenek*Quantic megnéztem. Forrás
111 és 120 hsz-ek -
Blizzardking
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2576 üzenetére
Romolásnál alap hogy legyen egy működő system/data/efs particiód lementve, hogy ha bármi gáz van, 3 perc alatt visszatolod és mehetsz dolgozni. Ne magyarázzuk már meg hogy ez felesleges vagy úri hóbort. Ennek kéne lenni az alapnak. Az hogy nincs recovery partició külön, és nincs atombiztosan működő twrp, ennyi idővel a bejelentés után, azért különösen gáz, mert ahogy nézem a hivatalos romok is bizonytalanok. A miui miatt nagyon sokan csak egy vasat látnak a telefonban, és a dobozból kivéve raknának fel valami értelmes romot, de sikerült ezt is tönkrek_v_rni a xiaominak. A düh - gondolom - nem a közösségnek szól, hanem a cégnek amelyik nagyon megnehezítette hogy az ember elkerülje a trombitafolyondárhoz hasonlító oprendszerszörnyetegüket.
Mégegyszer - ha kipróbáltam egy romot és nem jött be, és van egy amiről tudom hogy jó, az recoveryből azonnal 2 perc alatt ugyanúgy másszon vissza amíg fogat mosok, ne kelljen mindenféle félfizetős meg pc-összekötős pistike módszerekkel szarakodni. Értem hogy sokan szeretik meg olcsó meg erős meg van kékben, de ennyire amatőr módon összehozni a szoftveres részt azért valljuk be művészet. -
Blizzardking
őstag
válasz
Trailblazer #2114 üzenetére
Bl nyitás = egy parancs amit bepötyögsz oszt kész.
És custom romokban is nagyon jó. És nem bukod a garit ha romolással téglázod. -
Blizzardking
őstag
Jó, de legalább nem üldöznek inkvizítorokkal amiért normálisan szeretnéd használni a készüléket amit megvásároltál. Egy hetet azért ki lehet bírni.
Oneplus telóm van, az maga a nirvána ebből a szempontból. És a Nord 2 ellen pont ennek a szemléletnek a lesz@rása szól, amiért haragszom a oneplusra, pedig az is egy jó kis gép lenne. -
Blizzardking
őstag
válasz
Trailblazer #2105 üzenetére
+1
És könnyű root -
Blizzardking
őstag
Ha nyitva van a bl, kiszúrják a bankos appok. Ilyenkor már muszáj végigcsinálni, feltenni a magisk-ot, és elrejteni az okosságot. Pusztán attól hogy fent van a magisk, nem kap semmi root jogot, be lehet úgy is állítani hogy megtagadja.
Így hogy visszazártad nem csinált factory resetet? -
Blizzardking
őstag
válasz
KillerBlue #2013 üzenetére
Rá kéne nézni wakelock detektorral.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Roland861010 #1958 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Illetve hogy miért nem tudtak még csinálni rá egy normális twrp-t, amin látszik a belső tárhely, és lehet vele mentést csinálni? (Amire való tulajdonképpen)
Ez hogy a teló megjelenése után hónapokkal még pendrájvokkal kell rohangálni, kicsit aggasztó, főleg úgy, hogy nagyon népszerű gép. -
Blizzardking
őstag
Hogy áll most a twrp, lehet vele komplett mentést csinálni a telóról?
-
Blizzardking
őstag
A 120 adaptív, a 60 fixen állítható. Forrás
Roottal poco x3-on kényszeríthető a 120 is. Gondolom F3-on sincs másképp, de erről nem találtam még semmit. Forrás
Sot-ban 20% mínusz a fix 120Hz.Engem inkább az érdekelne, hogy néha valóban lemegy-e 30-ra, illetve maximálható-e 60-on vagy 90-en úgy hogy adaptív maradjon. Erről még nem találtam írást.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Zsoleszhun #343 üzenetére
Köszönöm!
-
Blizzardking
őstag
Két kérdés nekem is eszembe jutott.
Lehet-e a két sim karit külön ki/be kapcsolni
Valaki rakott-e fel Viper4AndroidotKöszi
-
Blizzardking
őstag
válasz
novinyul #231 üzenetére
Andriska, Novinyúl; - Nagyon jó teló a leírások alapján a Pocok, én is nézegetem az F3-at, de az OOS elég komoly selling point a Oneplus javára szvsz. Ugyanakkor ezeket a pazar aksiidőket csak lesem amit a pockok tudnak. Ár/érték arányban tényleg király, de (nálam) nagyon sokat számít milyen custom romok lesznek rá. Nem vagyok benne biztos hogy miui-val kibírnám évekig.
Oneplusnál a bl nyitás és a rom csere is sokkal egyszerűbb és tisztább folyamat. Összeszerelésre és érzete mindegyik oneplus istenkirály teló. Viszont ezek a sot-ok amik itt vannak... lehengerlőek. Ez az én véleményem, és valószínű hogy beleugrom egy F3-ba mindezekkel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest