- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
morpheus133 #8056 üzenetére
pl. Titans, Legends Of Tomorrow, South Park, Fleabag, Arrow, Fargo, Preacher, The Witcher, stb.
Arra sikerült már rájönnöm, hogy a Plex, amikor letölti a metaadatokat, az original title-t nem tölti ki. Ha beírom az original title mezőbe azt, ami a Title-ben van, akkor az esetek nagy részében a SZ nekiáll letölteni a magyar feliratot a feliratok.infóról. De az az érdekes, hogy vannak olyan sorozatok, aminél meg nem kell semmit editálni és ott is üres az original title mező, de ennek ellenére letölti a feliratok.infóról a feliratokat hozzá, ilyen pl.: Supernatural, The Outsider, Suits. Még ha célravezető is ez a megoldás, azért nem feltétlen ok minden új sorozatnál kézzel editálgatni a metaadatokat.
Viszont pl a Shameless(US) magyar felirata a feliratok.infóról ennek ellenére sem töltődik le. Mivel más egzotikusabb nevű, mással összekeverhető sorozatot mostanában nem követek, ezért nem tudom, hogy más sorinál előfordul -e hasonló, majd a többiek mondanak rá valamit. -
Keksz
senior tag
válasz
morpheus133 #5460 üzenetére
uh, már nem is tudom mi volt, lehúztam manuálisan.
de majd figyelem, és beírom ide
-
sugarforce
addikt
válasz
morpheus133 #4894 üzenetére
Ugy lesz, koszi.
-
Keksz
senior tag
válasz
morpheus133 #4894 üzenetére
Köszi!
-
sugarforce
addikt
válasz
morpheus133 #4859 üzenetére
Na a 2881-es verzió megoldotta a felirat problémáimat, minden, amihez eddig nem talált feliratot, azokhoz szépen szedi le a megfelelőt. Ahogy néztem a logban, hosszupuskáról és supersubról is. Köszi szépen!
-
Keksz
senior tag
válasz
morpheus133 #4859 üzenetére
Megnéztem, felraktam. Hosszupuska akkor OK lesz szerintem.
Már csak a feliratok.info -nak kellene megint mennie. :-)Van egyébként a 9-1-1 című sorozat, azt is beleírtam előre
"911": 9-1-1
formában
-
Keksz
senior tag
válasz
morpheus133 #4857 üzenetére
tudsz verziószámot mondani?
nálam ez van most: Sub-Zero 2.6.4.2859
köszi!
-
sugarforce
addikt
válasz
morpheus133 #4368 üzenetére
ja, köszi szépen
-
Keksz
senior tag
válasz
morpheus133 #4368 üzenetére
Köszi a supportot, király vagy.
Mayans MC felirat megjött szépen hosszupuskáról a frissítés után. -
Keksz
senior tag
válasz
morpheus133 #4303 üzenetére
fravik azt írja a plugin restart megoldotta nála
nekem meg már korábbról fent volt az új, amit linkeltélszóval szerintem nincs gond jelenleg a javítottal
-
Keksz
senior tag
válasz
morpheus133 #3923 üzenetére
Úgy néz ki megoldotta a hibát hogy a 720p-WEB nem töltődött le:
subzero.video: Using filename: the.originals.s05e11.720p.web.x264-tbs.mkv
subliminal_patch.score: <SuperSubtitlesSubtitle u'The Originals (2013) S05E11 [WEB-TBS, WEB-AFG, WEB.720p-TBS, WEB.720p-RMTeam]' [hu]>: Computed score 355 with final matches set(['episode', 'format', 'series', 'season', 'hearing_impaired', 'year', 'series_imdb_id', 'resolution', 'release_group'])
subliminal_patch.score: <SuperSubtitlesSubtitle u'The Originals (2013) S05E11 [AMZN.WEBRip.720p-NTG, AMZN.WEB-DL.720p-NTG, WEBRip.720p-PSA, WEBRip.720p-RMTeam, WEB-DL.720p-RMTeam, AMZN.WEBRip.1080p-NTG, AMZN.WEB-DL.1080p-NTG, WEBRip.1080p-RMTeam, WEB-DL.1080p-RMTeam]' [hu]>: Computed score 340 with final matches set(['episode', 'format', 'series', 'season', 'year', 'series_imdb_id', 'resolution', 'hearing_impaired'])
subliminal_patch.core: Downloading subtitle <SuperSubtitlesSubtitle u'The Originals (2013) S05E11 [WEB-TBS, WEB-AFG, WEB.720p-TBS, WEB.720p-RMTeam]' [hu]>
Köszi!
-
Keksz
senior tag
válasz
morpheus133 #3913 üzenetére
Felraktam (azaz nem tudtam hogy hogyan is lehet, szóval csak azt az egy fájlt cseréltem le:-)) és most jó. Megy a keresés. Köszi!
-
xb12x
tag
válasz
morpheus133 #3642 üzenetére
Csak a hosszupuska és a feliratok.info. Szervercsere miatt újra kellett telepítenem mindent. Most úgy néz ki sokkal jobb a helyzet. A magyar nyelvűekhez már nem tölt mindent ész nélkül. De még kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő pár scheduled run eredménye.
Még annyi van most is, hogy az angol feliratot letölti angol nyelvű sorozatokra, de csak ha nincs magyar hozzá. Hiába csak a magyar van neki megadva az elején. És ezt akkor is megteszi, ha van egyébként angol beágyazott felirat.
A 'Ne keressen feliratot ahhoz a nyelvhez amihez van beágyazott felirat a média fájlban (MKV/MP4)?' be van pipálva, de rá se bagózik.
Ha pedig bepipálom a 'Csak külföldi / kényszerített feliratok letöltése'-t akkor meg .forced.en-ként rakja mellé ugyan azt az angol feliratot. -
xb12x
tag
válasz
morpheus133 #3640 üzenetére
Nálam sajnos teljesen megbolondult. Elkezdett angol meg forced feliratokat is tölteni, és magyart oda is ahol volt már felirat vagy magyar nyelvű. Pedig egy darabig jól ment.
-
Keksz
senior tag
válasz
morpheus133 #3615 üzenetére
Megbízható feliratok.info -ról? Jó verziót tölti le a hdtv/webdl/bluray közül?
Mert akkor felrakom én is. Bár néha pont a felirat manuális letöltésnél jönnek elő olyan dolgok hogy 1 epizód hiányzik, mert hdtv-t várt a DL-skript, de csak azon a héten webdl volt belőle
Vagy hogy proper van meg, de sosem lett properhez időzített felirat és a sima hdtv késik... stb. -
Gsx-rr
veterán
válasz
morpheus133 #3615 üzenetére
Manualisan kell frissiteni?
-
válasz
morpheus133 #3602 üzenetére
Igen, csak hagyja úgy ahogy le lett töltve.
-
smekone
tag
válasz
morpheus133 #3419 üzenetére
Kábelen keresztül !
-
sugarforce
addikt
válasz
morpheus133 #3402 üzenetére
En szívesen beszallok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Pajac: tpm.msc
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest