- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Logikusnak tűnt, hogy hálózaton, direkten játssza le a médiákat. Minek transzkódoljon, ha a világ legjobb minőségében tud adni? Az a telefonra kell, nem a házimozihoz.
A kis mede8er-t szeretem, mert tényleg mindent tud amit kell, csak UI-ban olyan mint egy tamagocsi. Iletve semmi másra nem jó, csak mozizni. Se játék, se appok, se semmi. De mozizni azt nagyon tud.
Tökjónak tűnt, hogy az ATV4 Plexképes. De ez a transzkódolás... A Kodit is feltettem, de az meg annyi betegséggel van tele...
Teljesen el vagyok keseredve. Az ATV UI-t és szolgáltatásokat keresem, mede8er mozi minőséggel.
Esetleg a NAS és az ATV közé egy dedikált PLEX server? van ilyen HW?
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest