- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
GodGamer5 #21 üzenetére
Ameddig a játékosok megelégednek egy sea of thiefssel , n+1 coddal ahonnan már a single playert is kiszedték ( várom mikor jön el hogy már csak streamen tudod nézni 60 euróért...), vagy a fantasztikusan optimalizált PUBG vel, és sorolhatnám,addig minek törjék magukat a fejlesztők? Majd ha eljön az ideje belerakják mindenbe és eladják hatalmas újításként..
De amúgy pont tegnap jutott eszembe a cikkről egy játék, amiben nem vagyok biztos, hogy most a killzone 2 volt e vagy nem, de arra emlékszem, hogy akkoriban elég durvanak számító és kinéző fizika volt benne. Szerintem altsulis lehettem, szóval nem mai darab, de azóta is csak elvétve találkoztam hasonlóval.
Felvásárolta anno az nvidia az ageiatől a physx et és hagyták elsujjedni ezt az egyébként remek dolgot a zárkózott politikájával...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest