- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
-
szilva01
őstag
Végre kicsit dícsérik a pc-t is a játékvolágban.
Szerintem egy rts-t sosem lehet majd konzolon játszani... D1Rect-nek igaza van.
-
LackoMester
addikt
Igaz is
Befektetés
aki megkérdezi tölem mi a f.. költök ennyit a gépeimre....válaszom mert ez a hobbym ja és nemdohányzom nem iszom el,és ha megtehetem akkor mi a f...ne...
-
mad1
veterán
Randy Pitchford kiraly csavo
#4) D1Rect:
Mi az hogy nincs? -
Mivel konzolon nincs stratégia, így PC rulez.
-
Tyberius
aktív tag
A PC is befektetés, meg az autó is, meg minden használati tárgy az. Legfeljebb nehezen tudod számszerűsíteni a belőle kivett hasznot. A bringa is befektetés volt, amit tavaly a BKV-sztrájk idején vettem, na abból viszont számszerűsíthetően, amortizációval együtt kb. 12 havi BKV-bérlet árát vettem ki mostanáig
-
mephi666
nagyúr
van benne igazság, de a pc akkor sem befektetés... úgy, ahogy az átlag kocsi sem... az ingatlan viszont befektetés
-
k.soma
senior tag
Én mindíg is ezt gondoltam.. Egy PC 100.000ért jobban megéri mint egy konzol 60.000Ft-ért.. Mondjuk vannak ennek is meg annak is előnyei és hátrányai is. De talán egy PC előnyösebb az átlag embernek. Profi játékosnak (főleg FPS-re gondolok) még talán mindíg jobb egy PC. Viszont sportjátékokra, versenyzős játékokra sokkal jobb egy konzol + egy szépnagy TV
Ezt is kifelejtik az emberek néha, hogy egy 17"-os kisTV-n nem lehet normálisan PSezni vagy XBOX-ozni (szerintem) ahhoz már nagyobb 32"-os TV legalább kell, hogy meglegyen a megfelelő játékélmény.
Szerk.: A TV is pénzbe kerül.Igaz nagyon nagy monitor nincs, de PC-nek szerintem nem kell,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest