- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Alogonomus #83 üzenetére
Nem kell, mert látszólag pár emberrel ellentétben, aki rendelkezik is ilyen rendszerrel, ezáltal saját tapasztalattal, blöffölsz. Az saját CPU-mról semmiféle "hitelesen dokumentált" tesztet nem láttam, viszont messze az elvárható felettire optimalizált körülmények között sem tudja alapon, ami rá van írva. Így hiába örülsz, csak maszatolsz, nem segítsz.
-
-
Foglalt név
addikt
válasz
Vereskutya #68 üzenetére
Hát ezen besírtam
Megcsináltad a napom, köszi
-
Foglalt név
addikt
Szerintem van egy felesleges "nem" az első mondatrészben. Troll voltam, mielőtt még menő lett volna, aztán volt egy rövid idő, mikor nem volt ildomos a saját stílusomban elmondani a véleményem, így némiképp burkolni kellett. Ezenkívül nem érzem, hogy bármi változott volna azóta, úgyhogy nem is értem miről beszél
-
Foglalt név
addikt
Meg kell néznem otthon, a neten lévő dobozokon nem ilyen, de szerintem az enyémre már nyomtak egy matricát, amin hasonló szerepel. Ez viszont megint csak tájékoztató jellegű dolog, mert ez az értelmezést azt mondaná, hogy max. eddig boostol, közben meg az új béta biossal, van akinek feljebb.
-
Foglalt név
addikt
Maradva példádnál, ha veszek egy pohár vizet, amin van egy jelölés, hogy meddig töltik (és a főleg, ha a "vízipari" norma, hogy pár cseppel inkább még rátesznek, hogy ne legyen vitára alap akkor sem, ha te kaptad a legkevésbé töltöttet), akkor igenis legyen a jelölésig töltve. Ha pedig szólok, hogy nincs, az ne nekem, hanem a csaposnak legyen kellemetlen és ennek megfelelően repüljön az elnézést.
Teljesen véletlenül, éppen építkeznek az utcánkban. Első héten 20 perccel korábban kezdték törni a betont, mint amit a helyi csendrendelet előír. Szeretek 7-kor a légkalapács hangjára kelni? Nem, de ez a szabály, ezt nekem kell lenyelni. Ha a munkásnak 20 perccel korábban jön a busza és nem szotyizik, azt meg neki. Írtam neki, nem lettem lehülyézve, hanem szó nélkül változtattak.
Itt ráadásul az AMD írta a saját szabályait, amit nem tud betartani, gondolom a márketing osztály miatt. Öngól.A boldogabb leszel része már rég elment, amikor kezdtünk elszakadni a valóságtól, csak hogy hülyítsük egymást. Itt már egyszerűen az elvről van szó, hogy valahol húzzunk egy határt neki. Mert különben begorombul az alutasakban tartott intelligens mosószerem.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #7 üzenetére
Ha valaki tiszta tudattal átolvasta és korrigálta cikket, kérem törölje ezt a két hozzászólást is
-
Foglalt név
addikt
"sokkal inkább a felhasználók rendkívül érzékeny lelkének" - egyébként teljesen elmebetegnek érzed magad, vagy betegségtudat nélkül éled az életed? Azért merem megkérdezni, mert egy cikkben kezdtél személyeskedni több ezer emberrel, hogy védd a mundér becsületét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Robogó, kismotor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest