Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
"Helló, megfognád az ajtót? Köszi!"
Ennyi. Kéremkapcsolja.
üdv, föccer
-
Picike8
aktív tag
#2 Vakegérke
Te nagyon szerencsésnek érezheted magad, hogy ilyen jó szomszédaid vannak.
Nálunk a házban elég sok...khmmm...maradjunk annyiban, hogy figyelmetlen ember van. Csak egy pár példa, hogy mire gondolok:
Hangosan beszélnek (nagyon)
Este 11-kor még hallom, hogy a szembeszomszéd, aki nem szereti becsukni az ajtót, viszont szeret rádiót hallgatni ordíttatja a Múnlájt Sádó-t.
Szintén 11-kor jön fel a 130 kilós srác, és nem csak trappol felfele, hanem minden egyes lépcsőfokon pattogtatja a kosárlabdát.
Felttünk a harmadikon minden hétvégén jönnek 5-6 éves gyerek, és: ordítanak, trappolnak, ugrálnak. A lépcsőházban is ezek érvényesek.#3 Thrawn
+1#4 core2
Szólj a gépháznak!#5 Vakegérke
Én szívesen olvasgatnám a lakótelepi sztorikat!
-
Vakegérke
félisten
Úgy tűnik, el vagyok kényeztetve.
Anno a Fehérvári úton is kaphattam volna lakást, de mivel ide kötött minden, Kőbányát választottam. Nem bántam meg.
Ez a bunkók törzshelyének titulált kerület egyrészt ifjúságom színhelye, másrészt mint kiderült, segítőkész emberkék lakóhelye.Mesélhetnék az itteniekről. Ha nem zavarok vele, megteszem.
-
Vakegérke
félisten
Megkeseredett írás.
Bizonyára rossz helyen laktok. Itt, a sokak által bunkó környezetnek tartott Kőbányán talán ilyen nem fordult volna elő.
1977 szeptember. Istenem, de rég volt. Akkor lettem lakástulajdonos az Újhegyi lakótelepen.
Isten adjon mindenkinek olyan szomszédokat, mint az enyémek. Közvetlen szomszédommal majdnem 35 év alatt egy hang vita sem volt, és a többiekkel sincs problémám.
Ennyit a "bunkó" kőbányaiakról.Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Tapasztalataim szerint bárki cipekedik, azonnal kap segítséget, ha van a közelben életerős lakó.
Az pedig alap, hogy az ajtót megfogják, hogy ki tudjak menni akár teherrel, akár anélkül. Ez persze kölcsönös. -
Picike8
aktív tag
UP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Sí, sielés
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálunk a házban elég sok...khmmm...maradjunk annyiban, hogy figyelmetlen ember van. Csak egy pár példa, hogy mire gondolok: