Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
En hasznaltam gyengebb kabelt MacBook toltesre. Nalam nagy gazt nem okozott a dolog, annyi tortent csak, hogy a 96W-os toltest lekorlatozta 60W-ra.
De amugy valoban pokolian idegesito ez a sok kulonbseg type-c kabelek kozt. Atlag vasarlo szamara atlathatatlan az egesz, meg nekem is nyomoznom kell mielott kabelt vennek, ami nagyon gaz. Ennyit a szabvany csatlakozokrol...
-
Felesbandi
senior tag
Ha jol hallottam, csak akkor lesz kotelezo a gyartoknak type-c-t hasznalni, ha nem tudnak olyan alternativat tenni a keszulekeikre, ami egyertelmuen jobb a type-c-nel. Elvileg ez a kiskapu azert van, hogy ne szabjanak gatat a fejlodesnek, vagy ilyesmi, de lehet en emlekszem rosszul az egeszre.
De ha ez igy van, siman kinezem az Apple-bol, hogy csinalnak egy uj csatit, ami bizonyos szempontbol nemileg jobb, mint a type-c, hogy ne kelljen azt rakniuk a telefonjaikba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest