- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
A felület maga tetszik, viszont ez fentről le v. lentről felfele előjövő opciómenü sztem. rossz ötlet volt. A videó alapján is észre lehet venni, hogy milyen könnyű véletlenül kinyomni egy hívást, amit fel akarnál venni (tudom, a videóban direkt nyomta ki) mert 1-2 mm-el feljebb csúszik az ujjad és a rossz opciót választod ki.
-
Lall
veterán
Ez tarolni fog, mint az N900 anno. 120 rongyért ezzel a hw-val beborítja a piacot.
-
alfaromeo33
aktív tag
Nekem is nagyon szimpatikusak! Viszont az ár az nagyon erős lett, ez arányaiban sajna úgy van túlárazva mint egy alma.
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha feltételezzük, hogy minden stimmel a háttérben (optimalizáció, frissítések, alkalmazások, megbízhatóság, stb.), akkor egyedül az árba lehet belekötni.
Én elhiszem, hogy a profitorientált vállalkozás az egész, de egy friss rendszer esetén az alapfeltétel, hogy legyen olcsó és jó egyszerre, ha akarja is vmire vinni.
Lásd a BB-t. Hiába okés a rendszer, de drágán nyitottak. Vagy ott a WP, aminek az igazi sikerét az alsó szegmens hozta/hozza. De droid fronton is hasonló a helyzet.Egyébként nagyon szívesen kipróbálnám, mert a videó alapján szimpatikus.
-
Dinsdale
tag
Sajnos halálra van ítélve. Néhány nosztalgiázó geek venni fogja, a többieknek meg drága és ismeretlen. Az átlagjúzer szívét aligha dobogtatja meg a Sailfish név. Még a Microsoft a hatalmas hátterével sem igazán tudja elterjeszteni saját os-ét, egy tök ismeretlen, komoly háttér nélkül rendelkező társaságnak esélye sincs.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
gertitorpe #34 üzenetére
legyen így és ne legyen igazam
-
Probber
őstag
Tesztet a népnek!
-
Szelley
senior tag
válasz
#13260800 #17 üzenetére
Már a Meego is messze túlmutatott a nyomorult csempéken...
Csak kicsit nehéz úgy értékesíteni egy új rendszert, hogy forgalomba kerülés előtt kijelentik, hogy leállnak a fejlesztésével...
Ráadásul az N9-et is kevesen ismerik, nem hogy az N950 developer telefont. Egy olyannal taroltak volna akkor. De hát az MS tett róla hogy a Nokia nehogy újra szárnyra kapjon
-
ibomol3
tag
válasz
gertitorpe #34 üzenetére
Ez így van, bár igaz ami igaz kicsit drágácska a drága de a rendszerért szerintem meg éri!
-
razzorr
őstag
Csak jó áron legyen a szolgáltatóknál és gond egy szál se, elvégre ott veszik a legtöbben a telefonjaikat, főleg 1000év rablánccal.
Én drukkolok nekik, mindig drukkolok a "kicsiknek" hogy szembeszálljanak a két nagy óriással.Mi lenne,ha ez a topic nem menne el megint a "szaracsempe" irányba!?
-
gertitorpe
tag
válasz
CharlieDrop #33 üzenetére
Mire ideér lesz 415 euró. A 15 euró a szállítás költsége. Ne keverjük össze az USA árakkal, amik nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. A 400 eurós ár ÁFÁ-s ár és te is annyiért rendelheted majd meg a webshopjukból, amint kiszolgálták a preorder rendeléseket.
-
CharlieDrop
veterán
én nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle, a 400 ojró pöppet sok, pláne mire ideér lesz az 150000 is, de drukkolok nekik
-
Pirosász
aktív tag
Háá persze!Egy darab telefon,ami már fél éve is megvolt,leveri a teljes WP-t.
Azt akarom mondani,hogy elég nehéz szülés volt.Vagy nagyon tökéletesre csiszolták,vagy kismillió gond volt/van vele,azért csúszott ennyit.Azért várjuk meg a teszteket.Egy látványos felülettől még nem lesz jó egy rendszer.
-
Glenda
addikt
-
ted_mosby
senior tag
Nekem eléggé tetszik. na de szolgáltatóknál mennyi az annyi?
-
deja vu
addikt
válasz
littlelion21 #22 üzenetére
Nekem is ez a véleményem. Én kipróbálnám, csak nem vagyok annyira eleresztve, így inkább mást vennék ennyiből. Valaki írta ennyiért már ott a nexus5, ez a legfőbb probléma.
-
Hmmm! Klassz!
Az "Kreatív szemétdomb" az asztalon különösen érdekes volt látni ebben a céges videóban.
-
saiyajin
senior tag
Remélem a srácoknak is jut egy itt tesztelésre!
-
nagyj74
senior tag
Hajrá!!!
kiváncsi lennék a nokiások fejére... kellett nekik WP. -
littlelion21
addikt
Tartok tőle hogy geek-játékszer marad mindörökre...
-
kbyte1024
veterán
Esküszöm tetszik! én is drukkolok nekik! Ha a szolgáltatói kínálatba bekerül egy jó árazással,van mit keresnie.
-
gertitorpe
tag
Azt olvastam, hogy gond nélkül felmegy rá az Amazon Androidos store-ja.
(Abban reménykedek, ha a kínai dzsunka telókra rá lehet hekkelni a Google Playt, akkor valaki a közeljövőben ezen is megoldja majd és akkor teljes lehet a boldogság) -
ldave
félisten
Ha valaki lát róla valahol tesztet, akkor linkelje majd. Köszi
-
flakter
tag
Várom a teszteket!
Asszonynak jól állna egy ilyen kütyü -
törölt tag
Vajon mire lettek volna képesek ezek a mérnökök ha a Nokia nem lapátolja ki őket? Gyanítom, most nem azt a hurka WP-t kellene megvennünk. Ez ránézésre messze túlmutat az idétlen csempéken.
-
BOBAKILL
őstag
Baromira tetszik a működése! Nagyon pöpec és meglehetősen gyorsan el lehet érni a funkciókat. Legalábbis így első ránézésre. Nagyot alkottak, de majd kiderül mennyire.
Drága persze, de ez csak az első fecske.
Sokkal stabilabbnak tűnik a rendszer mint az android és a wp-nél is jobban tetszik. -
Pete55555
addikt
LG F6...:-)
-
MartOOn
addikt
Biztos erdekes biztos jo is de ennyiert sok, nagyon sok. Felezzuk meg Vágó úr es akkor egy probat talan meger. Ennyi volt a nexus5-öm is... Szoval...
-
winhelper
tag
Tartok tőle, hogy ugyan az lesz a helyzet, mint BB10 alatt az Android runtime-al...
A portolás nem is gond, akár laikusnak sem, de az, hogy egy Androidra írt játék elindul, nem húzza ki a platformot a gödörből. Egy Teamviewer már nem tudott ott sem futni.
Szóval fenntartásaim vannak az olyan platformokkal, amik a Play Store kínálatát akarják meglovagolni.
Amúgy videó alapján nagyon ígéretes és tetszetős a Jolla -
HawerKing
őstag
Erdekesnek tunik az egesz rendszer, igy video alapjan eleg bonyolultnak latszik... ezerfele keppen lehet elo huzogalni ossze vissza funkciokat.... de valami logikaja biztos van. Azert meg arra kivancsi leszek hogyan fognak rajta futni az android appok pl GMaps vagy ESFilemanager
stb
-
dsr
senior tag
Nem rossz , de nagyon nagyon drága...
-
Sawyer_
tag
Csak azt árulnák már el végre, hogy milyen szolgáltatóknál lehet hozzájutni...
-
Érdekes
-
kecskebégető
aktív tag
A külső dizájnban megegyeztek a nokiával vagy a microsoftal vajon?Iszonyat pergyanus.
-
csab2
veterán
Én drukkolok. Ígéretesnek tűnik.
-
Nigér
őstag
Kissé drága...
De amúgy szívesen kipróbálnám, anno az N900-at sem bántam meg, jó kis cucc volt -
b4zsi-
őstag
Nekem tetszik. Jól értem, hogy akkor a Play Storeból töltheted hozzá az alkalmazásokat miközben egy egyedi felület fut a készüléken?
-
Воланд
titán
a szolgaltatoknal mennyibe kerul?
-
Spancho
senior tag
Kicsit drága.
De nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bluetooth hangszórók
- Reklámblokkolók topikja
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest