- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
most erre nem érdemes lecserélni a gigabyte 460gtx oc coolerét?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #32 üzenetére
még neem, majd talán kísűbben
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
- = Zk = - #31 üzenetére
De jól megy mesterem
-
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = - #29 üzenetére
Persze, mert úgy van vele a gyártó, ha veszel másik VGA-t, akkor vegyél rá másik hűtőt is. Marad a másik megoldás, csinálsz rá házilag.
-
F e Z o
veterán
Bezzeg, ezt meg tudták csinálni univerzális lefogatóval.
-
Georg17
tag
A régi szerintem is szebb volt.
Amúgy meg nincs itt semmi csoda. 1 hőcsővel több oszt kész. Az kábé fedezi is a 160W vs. 120W teljesítmény előnyt.
Lehet úgy gondolták, hogy jobb, ha eltakarják burkolattal az egészet, mert burkolat nélkül se lenne szebb. De ennél csinálhattak volna valami vagányabbat is, mert ez elég szerencsétlenre sikeredett.
Azért tesztekre kíváncsi leszek. Remélem valaki majd összehasonlítja az előző verzióval, mondjuk egy GTX 460 vagy egy HD5850 ill. HD 6870-en. Ugyanis ez a hűtő nagyjából ezekre a karikra való. -
jymri
csendes tag
Nekem a HD4870 karimon Twin Turbo Pro van és nagyon jó! Én kb 6-7ezer Ft-ért vettem.
-
alcsa
senior tag
válasz
macilaci78 #16 üzenetére
Így igaz, ha csúnya ha nem, a bordákkal nem szűkölködtek.
-
- = Zk = -
félisten
amíg nem megy le az ára, addig marad a gyári rev.3-as....
-
Hát nem olcsó az biztos,hogy mennyire hatásos abban megoszlanak a vélemények,egy biztos amennyibe kerül azt hozzáteszem a kártya árához,és veszek eggyel jobbat inkább.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Csinos darab.
-
DaveJr
őstag
PWM szabályozás?
mégis hogyan mikor a képen is ott virít a molex átalakító a két ventihez
-
///Krisz\\\
senior tag
Nekem tetszik, így legalább eltakarja majd a NYÁK-ot, meg a hőcsöveket (a vezeték is befér majd a "tető" alá), sokkal egységesebben fog kinézni tőle a kártya. Ha emberi ára lesz akkor még lehet, hogy be is nevezek egyre.
-
atti_2010
nagyúr
44 Euró az nagyon sok akkor inkább hozzáteszem a VGA árához és veszek egy normális hűtésűt amit nem kell tákolni.
-
Bagira01
veterán
Jó kis hűtő lehet, jobb mint a sima s1-re utólag applikált 12-es ventik. Az ár lehetne kevesebb is, nem kicsit
Azért 44,54Euro adá nélkül az elég durván drága
-
djculture
félisten
Ma már azért egyre több kártyán van gyárilag is értelmes hőcsöves hűtés.
-
Gerisz
addikt
Azt a fekete műanyag fölösleget levehetnék, vagy házilag kell kivágni?
Nekem eddig csak a Scythe "sünikkel" volt bajom, hogy nem ragadtak fel, vagy pár nap után leestek, a többivel még annyi nem. -
M107
addikt
Jók ezek az Arctic hűtök nekem 5670 sapphire-omon is egy ilyen van fent nem koszolódik s hangtalan
minőségi cuccok
10-100 -
Gergosz2
veterán
Lenne egy kérdésem:
Ha leveszem a videókártyáról a gyári hűtést nem ugrik a garancia? -
Löncsi
őstag
G-1 névre hallgató hővezető ragasztót mellékeli. Ez utóbbi garantálja, hogy a bordák nem fognak idő előtt a hőterhelés és hőingadozás hatására lepotyogni
Ez egy jó döntés, nálam viszonylag gyorsan megadták magukat a sünik.
-
Puma K
nagyúr
Az előző jobban nézett ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest