- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
crwn
senior tag
a samu valóban jó irányt vett! minden ok, csak az adatforgalom kétkártyásítóságát kellene megoldani valahogy (talán majd szőke kapitány megoldja egy koreai útja során...)
-
crwn
senior tag
kicsit megörültem, mikor a címet olvastam, 2 SIM-es Philips! gondolván - az előző Philips-tesztek olvasása kapcsán - hogy olyan telóról kapunk hírt, ami egyszerre két SIM-et kezel nagyon sokáig egy akku feltöltéssel. aztán kiderült, hogy nem.
nagy kár, mert magam eléggé megkedveltem a dual SIM-es telókat a Samsung révén, s bár ezek is mennek 3-4 napig egyszeri fullig történt áramfelvétel után, de a Philips chip-ek optimalizálása révén azok sok-sok nappal tovább tartják magukat.
persze a képminőség is "optimalizált" a Philipsnél, így nem is oly vizuális élvezetet nyújt, mint a samuk, dehát ez már csak a külcsín ügye (persze sokan épp ez alapján választanak telót), ami nem elhanyagolható.
nade biztosan "születnek" majd olyan konstrukciók, amelyek dual-módon hetekig közelébe se akarnak szagolni a hálózati aljzatoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged