- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
én csak arra próbáltam utalni, hogy ha még csak a létezéséről sem tudsz a közép- és nagyformátumnak (amiből következtetni lehet arra, hogy nem értesz túlzottan a fotózáshoz, legalábbis a technikai részéhez), akkor aligha tudnál érdemben kritizálni bármit is. persze ettől még lehet szar, de nem hinném, hogy Te, vagy én bármit is tudnánk érdemben ehhez hozzáfúzni. Ez be is igazolódott, hiszen egy nagy felbontásra optimalizált, ipari szinten használt rendszert fikáztál le. Ez nem consumer cucc, ezt nem veszik meg azért, mert hű, desokpixel.
-
válasz
philoxenia #13 üzenetére
Kedvencem: gigapxl project
Itt már nem káromkodik az ember ha megint pixel háború van -
törölt tag
válasz
philoxenia #13 üzenetére
És akkor itt még nem írnak a különféle katonai felderítőrendszerekben alkalmazott időnként igencsak termetes filmméretekről. Mondjuk OK, azok a legkevésbé sem mainstream termékek. (A KH-6 pl valamivel több mint 2250ft filmet vitt magával, amin 910 frame fért el...)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Filmes méretekben kell gondolkozni....
Például itt a lap alján, meglepő méretekről olvashatsz.... -
-
Igaz,nem azt néztem mekkora szenzorra kell kirajzolnia,de még FF-nél is sok a 40 mp.
Bár itt az érzékelő 43.9 mm x 32.9 mm ellentétben a D3-val 36 x 23,9 mm.NEm gondoltam volna,hogy nagyobb érzékelőt csinálnak FF-nél. -
válasz
FoxiestFox #1 üzenetére
ez a 10Mp mód szoftveresen van előállítva vagy már maga a szenzor "fogja össze" a közel lévő pixeleket?
-
adik
őstag
válasz
FoxiestFox #1 üzenetére
Most, a napokban voltak az Extreme Digitalnak fotós napjai a Mammutban, többek között egy Hasselbladot is elhett nyúzni valamelyik nap (nem ezt a típust, de lássuk be egy H3DII - 31 sem éppen gagyi). Volt hozzá modell is (szép is
)
-
ottkar
addikt
Nagyon tévedsz ha azt hiszed hogy akkor olyan optikát kell tervezni mert lehetetlen. Olyan nem létezik hogy csinálok egy olyan felbontást ami idáig nem is létezett. Nem lehet növelni a felbontást csak úgy. Nem lehet csodalencsét tervezni. A Hasselblaad a filmes optikáját használja a 39Mp-es hátfalhoz, mit használna mást?
-
válasz
FoxiestFox #1 üzenetére
Én meg az optikát nézném meg.40mp-t kirajzolni
-
Durva cucc.. sajna nem a középosztály játékszere..
Szívesen megnéznék egy ilyet közelről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mozilla Firefox
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged